Jaroslav Čapek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Ahoj chci se zeptat nechá se sehnat těsnění to gumové (o kroužek)?Pod víčko naftového filtru.Nebo musím koupit celej novej filtr mám ho tam par měsícu a to těsnění nové u toho nebylo když jsem ten filtr naftovej kupoval.Chčije mi tam pod víčkem nafta.děkuji za odpověd.Jarda. Citovat
zzipCZ Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 bych řekl že by se mnělo dát někde sehnet a když né tak ti ho udělají z metráže dělají to všude kde spravují hydraulické hadice adt. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 zkus v pežotu...,i když--tos musel kupovat v ugandě,ještě se mi nestalo,že by k vložce filtru nebyla gumka Citovat
foxo Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 ja dkyz sem kupoval ten naftovy filter, tak k nemu bola este aj ta guma pod to vicko. (FRAM) aj ked vlastne ani nebolo nutne menit tu gumu... Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Ahoj filtr vyřešen koupil jsem novej kde bylo nove těsnení.Když se to mení tak je to potřeba dukladně očistit dat nové těsnení a je pokoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.