Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi,mam este jeden dotaz.

Mam na aute predne hmlovky a pravdepodobne(podla vyhlasky) by mali byt aj zadne. Lenze mam len jeden vypinac,ktory aj tak nefunguje. Je to normalne mat na predne aj zadne jeden vypinac? Nefunguje asi kvoli poistke alebo kvoli comusi inemu. Kedy by mali svietit,za akych podmienok?

Dik.

Odesláno

predné a zadné hmlovky by mali mať vypínač zvlášť. Pozri sa teda v prvom rade na poistky, potom na relátko, konektory k hmlovkám či nie sú zaoxidované a nakoniec na žiarovky či su ok

Odesláno

No,ten elektricky problem sa da riesit,ale stale mi vrta v hlave,preco mam 1 vypinac...:myslim

Zeby to nemalo zadne? To je asi hovadina.

Ale predne to ma,tak fakt nerozumiem.

Auto vyzera byt v povodnom stave,ziadne dorabky,prerabky,nic. Udajne po 1 majitelovi,ktory sa len vozil a servisoval.

To je haluz.

Odesláno

To mi je vlastne jedno,mne staci aby zopinal spinac kludne aj obidve naraz. Aj tak ich vacsinou tak pouzivam. Len mi to pride dost nelogicke ze to je takto. Hlavne mi slo o to,overit si ci to tak vlastne malo byt myslene povodne.

Odesláno
Původně zaslal: TomasNM

To mi je vlastne jedno,mne staci aby zopinal spinac kludne aj obidve naraz. Aj tak ich vacsinou tak pouzivam. Len mi to pride dost nelogicke ze to je takto. Hlavne mi slo o to,overit si ci to tak vlastne malo byt myslene povodne.

Může to tak být. Stačí se podívat do z.č.361/2000 Sb.. I já jsem to tak měl, ale už to mám předělané. A mám i jiné ,,vychytávky\".;) Je to na tobě, jak to budeš mít zapojené.

Guest servisman
Odesláno

co jsem koukal tak podle páčky a vypínače máš jen zadní mlhovky.Stačilo by vyměnit jen páčku a dopojiti,ale nejsou schémata na 806 .Mohl taky někdo vyměnit páčku za jinou a tím pádem jsi bez mlhovek.

Jinak aby se spínala obě světla mlhovek současně tak je proti předpisům

Guest servisman
Odesláno

tak podle Citroen boxu přední mlhy tam nejsou jsou dodělávané

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...