Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto poradiť čo za tip chladiča je na pravej strane auta na obrázku znázornené. Ide doň hadica označená šípkou.

šírka cca 13,5cm x výška 30 cm

[upravil dne 12.1.2010 ROMANPU]

post-0-14109610385655_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Ten motor je mi povedomy, ako keby to bol moj.:D Ta hadica ide do intercooleru-chladica na olej.

Správny postreh foto som si požičal ako ilustračné. Vyzerá to, že mi odišiel tento chladič ale žiadna kontrolka mi nesignalizuje poruchu iba prestala ísť klíma. Je tam nejaká súvislsť ?

Odesláno

No ten tvoj problem bude skor elektricky, ako som cital v prispevku co mas v tejto sekcii. Ventilator co vhana vzduch do kabiny ide aj ked mas klimu prazdnu. Vacsinou odchadza ten tranzistor co je na tom chladici. Skus najst nejakeho elektrikara co ti ho premera.

Odesláno

No ten tvoj problem bude skor elektricky, ako som cital v prispevku co mas v tejto sekcii. Ventilator co vhana vzduch do kabiny ide aj ked mas klimu prazdnu. Vacsinou odchadza ten tranzistor co je na tom chladici. Skus najst nejakeho elektrikara co ti ho premera.

Lenže dnes mi v peugeote telefonicky povedali, že pri poruche klímy sa zablokuje aj ventilátor vháňania vzduchu.

Odesláno

No tak to pocujem prvy raz. Podla mna logicke by bolo ze pri poruche klimy sa ti nespusti kompresor klimy, ale ventilator? Ved ked chces kurit tak klimu nepotrebujes aby sla. Mozno sa mylim. A ked zapnes na panely klimy ventialtor a zapnes aj AC tak pocujes ze cvakne kompresor klimy alebo co? Panel funguje normalne, alebo pise nieco, alebo nejde vobec.

Odesláno

Práveže mne nezapne ani ventilátor a necvakne ani kompresor klímy lenže otázne je že pri týchto vonkajších teplotách sa nespúšťa asi nikomu. Panel funguje normálne ako vždy.

Odesláno

jofo : nepletes , me se v lete najednou nesepnul vubec kompresor a nechladilo ,ale jinak ventilator foukal normalne ,spis naplno protze to nejak furt nemohlo dochladit :D

defekt byl nizkej tlak chladici kapaliny

Odesláno

me se pri poruse klimy -pokles tlaku chladici kapaliny ventilator rozhodne nezablokoval ,nemelo to pouze cim chladit a proto makal ventilator naplno a zkousel to dohnat vetsim pruvanem :)

musi to bejt neco jineho

[upravil dne 21/10/09 Ferry]

Odesláno

No. Len zmerat to co som pisal na zaciatku. Napatie a skontrolovat tranzistor. A este zmeraj ci je v poriadku ten cierny vodic-to je zem, ci ma spojenie na kostru.

Odesláno

Dnes som bol na diagnostike len sa mi nevedel dostať na klímu tzv. ALL IN ONE diagnostika bosch. Takže nič nové len mi povedali, že ten ventilátor pracuje nezávisle na klíme čiže by mal ísť aj ked je klíma vypnutá A/C.

Odesláno
Původně zaslal: pagot

to je asi normal , ja ho mel jeste zanesenejsi ..... intercooler

Takže podľa teba to je normál, keď je takto zanesený Intercooler, mne sa to veľmi nezdá.

Odesláno

No. Len zmerat to co som pisal na zaciatku. Napatie a skontrolovat tranzistor. A este zmeraj ci je v poriadku ten cierny vodic-to je zem, ci ma spojenie na kostru.

Napatie tam je na prívode trvale. Tranzistor som meral nie je prerazený ešte si ho zobral kamarát má lepší merák, že ho premeria. Asi budem musieť zohnať ten modul na vyskúšanie aby som ho zbytočne nekupoval pokiaľ nie je chyba v ňom.

Čierny myslíš ten prívodný čo je v čiernej bužírke, alebo len ten prepojovací kúsok medzi ventilátorom a modulom regulácie. viď.obrázok

post-0-14109610391336_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ROMANPU

Původně zaslal: pagot

to je asi normal , ja ho mel jeste zanesenejsi ..... intercooler

Takže podľa teba to je normál, keď je takto zanesený Intercooler, mne sa to veľmi nezdá.

ale intercooler nema s klimatizaci nic spolecneho a kazdej je vtesinou mastnej a pak zalezi kde jezdis , jak prasnem prostredi chapes ?, lidi se ti tu snazej poradit ...

pokud budes kupovat novej intercooler - koupim od tebe ten tvuj starej zanesenej .. :roker

byl jsi na diag ? za 200-300stouky by jsi byl treba chytrejsi \"myslim origo peugeot \"

pri vsi ucte k vam jsem zaznamenal ze druhy a treti majitele 607my jsou vetsinou zvlastni lide kteri se snazej kolikrat usetrit vice nez vlastnici 406tek :D a pak je totalni pohroma nejakou 607mu v cr kupovat i ja jsem takovej ota sporil :D ale rozhodne ji dam to co potrebuje :myslim

[upravil dne 20.10.09 pagot]

[upravil dne 20.10.09 pagot]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...