Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chystám se měnit všechny filtry v autě a chci se zeptat na ten olejovej. Je potřeba při výměně olejovýho filtru vylít celý olej? Respektive jestli to pro mě znamená, že musím mít koupený nový olej? Ani nevím, kolik oleje je potřeba, když se celý vyleje? Mám peugeota 206 2.0 GTI, 2000, dá se zjistit kolik oleje musím koupit třeba podle VIN? (VF32CRFRE40651184)? Díky moc, jsem nezkušený...:-/

Odesláno

Nezakládej duplicitní vlákna v různých sekcích, tentokrát jsem sloučil, příště mažu bez varování. Dodržuj prosím pravidla fóra. Ferry

Odesláno

vykonnostni specifikace pro tento motor urcite zcela splni oleje Total Quarz, viskozitni specifikaci si muzes zvolit podle sebe, tipoval bych, ze tam byla 5W40, takze bych se ji drzel a nalil tam Total 9000, vleze se ho tam 4.3l, takze koupit 5l baleni a jeste zbyde na doliti

Odesláno

jde, ale nedela se to, zakladat dve vlakna na stejne tema v ruznych sekcich, od toho jsou tu prave pravidla fora

rozdil mezi 5W a 10W je ten, ze zatimco 10W splnuje viskozitu (tedy tekutost oleje) do cca-30st, 5W ji splnuje do -35st C

o olejich tu bylo napsano fakt hodne, doporucuju precist clanky na http://oleje.cz/index.php?left=main&page=zajimavosti_komentare , konkretne k te viskozitni specifikaci pak zde http://oleje.cz/index.php?page=mot_visko&left=main

Odesláno

ten Total 9000 za 800 je myslim velmi dobra volba, splnuje vykonnostni specifikace, krome API a ACEA dokonce primo pro Peugeot, takze myslim, ze neni co resit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...