LILI Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Mám velkou spotřebu oleje (0,4l/1000km) u 406 ky r.v 2001, s motorem 1,8 benzín. Dále mi počítač nepravidelně vyhazuje hlášku \"ABS fault\" a při zatažené ruční brzdě \"BRAKE FLUID LEVEL LOW\". Poémůže někdo? Předem dík. Libor. Citovat
Ladis Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Nezměnil jsi značku, nebo třídu oleje? Se olej začal ztrácet postupně, nebo nárazově? S ABS a hláškama, pokud je kapaliny dost tak to vypadá ně nějaké nefunkční čidlo, či špatný kontakt na něm. Citovat
snowboy Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Ta spotřeba oleje není až tak hrozná.Pokud do toho neleješ 0W50 Záleží na tom, jak ho honíš a kolik má najeto. Buď rád, že to není treba litr. Nulovou spotřebu nemaj ani motory z novovýroby. S kontrolkama u brzd, něco podobnýho mi to dělalo u Mondea a bylo to prodřeným drátem od snímače na destičce, kterej chytal o tlumič. A počítač a nevěděl asi co s tím. Citovat
stembi Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Pánové, nevim, ale asi mám zázračnej motor. Má najeto už 150 tkm a ještě jsem tam nelil ani kapku. Měním po 30 tkm a když to před další výměnou kontroluju, nezdá se mi, že by ubyl (podle měrky). 0.4 l/1000Km - to mě děsí... [Editován dne 5/8/04 stembi] Citovat
Gotrek Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 No já zázračnej motor asi nemám, mě olej ubývá, ale nikdy ne tolik, abych musel mezi výměnami dolévat. Prostě to vystačí tak akorát. Před výměnou jsem na odměrce tak v polovině mezi ryskami. Citovat
Petano Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Me taky neubyva olej (i kdyz je to mineral) A ten moror ma odhadem podle stari, stavu podvozku a tak, kolem 300 tisic. Mozna mu na zimu dopreju polosyntetiku Citovat
Hnipak Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Me teda co jsem to ojety auto koupil tak ubejvalo, mel jsem spotrebu tak 0.5 l na 100 km, ale to bylo tim, ze jsem mel prorazenej olejovej filtr (jsem si rikal proc mam zadek auta pokrytej takovejma malejma svetle hnedejma teckama a proc vsichni kdyz me na dalnici predjedou si zacnou ostrikovat skla ) Nemas nahodou neco podobnyho? Od opravy mam najeto cca 5 tkm, a neubyla snad ani kapka... [Editován dne 5/8/04 Hnipak] [Editován dne 5/8/04 Hnipak] Citovat
RALLYMAN Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 a neodešly ti gufera na ventilech.sice nevím kolik to má najeté ale je to taky možnost,já jsem je měnil nedávno /motor má 180tis,žralo to necelý litr oleja na 1000km/,a od té doby ani kapku.čau Citovat
Ráďa Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 mě olej ubývá,ale nic hroznýho spíš kape než by se spaloval neřeším.Kdysi jsem měl 120ku a tá si lokla litr na 100km.To už je na řešení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.