VOVKA Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Mam obyč. H7 a chtel bych namontovat (spiš nechat) xenony. Delal to nekdo? Nebo poradte nejakou dobrou (levnou),spolehlivou firmu. Citovat
jofo Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Radsej by som investoval do lepsich ziaroviek. Tie xenony svietia super, ale nestoji to za tie problemy s policiou a velke problemy s elektronikou v aute. Niektore tie xenonove sady maju velke rusenie a potom blbne ABS, riadenie motora atd. Citovat
PecaTu Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 A co přímo origo,bude to sice nákladnější ale zato bez problémů. Citovat
shwaara Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Souhlas s jofo. Taky jsem nad nimi uvažoval, mám ostřikovače, ale zjistil jsem, že současné halogenové světlomety nejsou homologovány pro xenon, jinými slovy se světlo bude špatně rozptylovat. Čili by bylo třeba vyměnit celé přední světlomety a díly související ;-) Případné problémy u případné nehody jsou další kapitola. Druhá strana řekne, že jsi ji oslnil, začne se zkoumat, co máš za světla a problém je na světě..... Citovat
jofo Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: shwaara Souhlas s jofo. Taky jsem nad nimi uvažoval, mám ostřikovače, ale zjistil jsem, že současné halogenové světlomety nejsou homologovány pro xenon, jinými slovy se světlo bude špatně rozptylovat. Čili by bylo třeba vyměnit celé přední světlomety a díly související ;-) Případné problémy u případné nehody jsou další kapitola. Druhá strana řekne, že jsi ji oslnil, začne se zkoumat, co máš za světla a problém je na světě..... Presne tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.