jarco623 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 ahojte tak dnes som zistil velmi cudnu vec,nefunguje mi denne svietenie na rigiinal svetlach cez relatka,ale zaroven mi prestali hriat sedadla ani jedno nejde.som pozeral poistiky vsetku su ok,ale dnes som do toho babral a ked som zapol vyhrievanie sedadiel tak som pocul ako zopinalo a vypinalo relakto,kde presne najdem to rele??dufam ze nieje v bsi??!! a svetla asi mi odislo relatko,to skusim pozriet.diki za vsetky odpovede. [upravil dne 17.10.2009 jarco623] Citovat
zzipCZ Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 no řekl bych že bude v BSI:bojim:bojim Citovat
jarco623 Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 hmm presne toto som nechcel vidiet ale podla schemy co som tu nasiel,je tam napisane akoze rele ale nie bsi.hmmm asi zajtra budem musiet zase rozobrat pol auta a merat kablik po kabliku Citovat
Guest servisman Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 ohledně vyhřívání sedaček se to tu někde řešilo stačí pohledat a jsou tam i schámata Citovat
jarco623 Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 ja so nasiel tie schemy riesil to konktretne uzivatel y2k a este jeden ale neviem si spomenut,ale nikde som sa nedocital kde je to relatko.hmm Citovat
oko1980 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Relátko k sedačkám sa nachadza pri poistkách v mototrovom priestore Citovat
jarco623 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 no chyba odstranena,keby nahodou niekto mal podobny problem,ze mu nejde vyhrievanie sedaliel a ked zapne tlacidlo na vyhrievanie a mu vypne automaticke zapinanie svetiel a pocuje pri bsi cvakat relatko na svetla,tak chyba by mala byt v poistke pri motori podla navodu je to oznacenie poistky c4,mal som tak zoxidovane ze to robilo hluposti,poistka vycistena a uz to bezi,svetla sviti prdel mi hreje juuuj som rad Citovat
kveton Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 já spíš řeším problém, že mi nejde vyhřívání jen na jedný sedačce. U řidiče funguje, ale spolujezdec ne. Jak je to s relátkama? Je na to jedno společný? Citovat
jarco623 Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 relatko podla chemy som nenasiel,cize neviem ti presne povedat,ale ty skus v prvom rade premerat konektor pod sedadlom ci ti tam ide prud a ked ide tak premeraj spiralu malo by tam byt cca 0,25ohm ale niesom si isty.je tu navod na stranke riesil to presne y2k,skus toto urobit a budes o nieco mudrejsi.a aj keby si mal relatko zle tak podla chemy som videl ze z relatka ide jeden kabel ktory sa potom rozdeluje cize spolocne rele.premeraj to co som pisal vyssie. Citovat
kveton Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 nevíš kde přesně to řešil? ať to tu nehledam dva dny .. Jaký kabely jsou na vyhřívání? Pamatuješ to? Citovat
P607Olda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Často se stane, že někdo klekne na sedadlo a proklekne - protrhne ten vyhřívací drát. Ke spojení bych použil zamačkávací dutinku - krimpování. Citovat
jarco623 Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 tu mas link kde to riesili,je tam schema a aj navod pre kontrolu spirali,sice po francuzsky,ale foto dost pomoze,tak to skus. [upravil dne 18.10.2009 jarco623] Citovat
Bjukemen Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 ..mne tiež nejde vyhrievanie sedadiel kontrolka sa zapne ale nehereje ani jedno sedadlo...poistky mam dobre všetky...dako som nič nezistil čo kde a ako... [upravil dne 25/7/10 Bjukemen] Citovat
Bjukemen Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ..možno ale na oboch sedadlách naraz..??...a ani žiadne relé nepočujem cvaknuť ani nič také... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.