Sonnic Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Mám Peugeot 307 1,4 16V, r.v. 26.04.2005, BSI COMM 2003; BSM-L04-00 26/04/05, Problém je že v servise povolili automatické rozsvietenie svetiel po naštartovaní ALE nezapínajú sa, teda v BSI to je povolené. (nemám senzor na stierače/svetlo, ani automatické rozsvietenie svetiel pri zotmení), stretol sa niekto s takýmto problémom? a ako by sa dal riešiť? Citovat
Eťa Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Já na svém voze mám také automatické rozsvícení světel při setmění a v Peugeot Tichý Havířov mi to bez problému naprogramovali a funguje to perfektně. Citovat
Otan Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Myslím ale, že Sonnic psal o povinném svícení, které musí být i ve dne, kdy automaticky při nastartování se světla rozsvítí. Mi to v autorizáku nastavili za pár minut a funguje to bez problémů. :papa Citovat
billi11 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Ja mám taký istý problém. Bol to model r.v. 2005 kde sa to nedá nijako spraviť . Skúšal som všeličo. Citovat
twoolf Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 skoro bych řekl, že v servisu to neudělali správně... Citovat
Sonnic Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Aj ja si to myslím, len vždy ma odbijú že sa to nedá, lebo sú to amatéri, odbornosť servisov na Slovensku je mizerná, vždy keď niečo potrebujem zapojiť, spraviť tak na mňa pozerajú ako na mimozemšťana. Citovat
shark734 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ja som si bol tiez aktivovat denne svietenie a chcel som to tak aby sa mi podsvietenie palubovky rozsvietilo pri zotmeni(mam tam svetelne cidlo)....v servise mi povedali ze sa to neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim prepnut na packe aby mi svietili aj budiky....nakoniec som bol v neautorizovanom servise a tam nebol ziadny problem...tusim som platil este menej Citovat
Matuzalem401 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Zilina CD-Final peugeot sevis na pockanie a nebol problem ! Citovat
billi11 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Matuzalem401 Zilina CD-Final peugeot sevis na pockanie a nebol problem ! Máš to 2005 rok výroby alebo predaja? Starší alebo novy model. Na nových modeloch to nebolo. Citovat
Ferin007 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Automatický rožínání světel při startu by mělo jít na všech autech. Denní světla jen na modelech se světelným čidlem (logicky). Citovat
Nema307sw Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: shark734 ja som si bol tiez aktivovat denne svietenie a chcel som to tak aby sa mi podsvietenie palubovky rozsvietilo pri zotmeni(mam tam svetelne cidlo)....v servise mi povedali ze sa to neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim prepnut na packe aby mi svietili aj budiky....nakoniec som bol v neautorizovanom servise a tam nebol ziadny problem...tusim som platil este menej mozem sa spytat na ten neautorizovany servis? aby nebola reklama mozes mi to dat do SS? Citovat
Matuzalem401 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Mam to rok vyrobi pred Faceliftom !Este zo starov maskov dovoz Holandsko . Citovat
AnotherOne Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: Ferin007 Automatický rožínání světel při startu by mělo jít na všech autech. Denní světla jen na modelech se světelným čidlem (logicky). Ja v tom logiku nevidím. Prečo by autá nemohli mať denné svetlá bez svetelného čidla? Citovat
Ferin007 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ja v tom logiku nevidím. Prečo by autá nemohli mať denné svetlá bez svetelného čidla? No protože tam potřebuješ mít \"auto\", polohu mezi \"vypnuto\" a \"zapnuto\". Navíc ti to automaticky reguluju úroveň osvětlení budíků, dispejů atd. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Heh, tak tam budem mať predsa polohu \"denné svetlá\" a môžem to prepínať ručne. Potom samozrejme senzor nepotrebujem. Citovat
Ferin007 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Heh, tak tam budem mať predsa polohu \"denné svetlá\" a môžem to prepínať ručne. Potom samozrejme senzor nepotrebujem. Tam žádná poloha \"denní světla\" není. Páčka ani nic jinýho se nemění. Je to jen softwarovej zásah. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Tak sa nerozumieme, myslel som, že hovoríš o \"všech autech\" nie konkrétne o Peugeotoch. Citovat
Ferin007 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak sa nerozumieme, myslel som, že hovoríš o \"všech autech\" nie konkrétne o Peugeotoch. Ne. Jen o Peugeotech. Jestli to nebylo jasný, tak soráč. Citovat
shark734 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 teraz neviem o com sa tu bavite, ale denne svetla su ked ti svietia predne svetla (napr stretavacie, LED, na novych autach davaju denne svetla do hmloviek-napr. nova OCTAVIA). Svetelne cidlo nemusis mat-ak mas aktivovane rozvsvietenie svetiel po nastartovani v BSI tak ti nesvietia budiky, klima....potom pri zotmeni to cidlo zopne budiky, klimu...AK cidlo nemas tak to musis zapnut rucne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.