Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 307 1,4 16V, r.v. 26.04.2005, BSI COMM 2003; BSM-L04-00 26/04/05,

Problém je že v servise povolili automatické rozsvietenie svetiel po naštartovaní ALE nezapínajú sa, teda v BSI to je povolené. (nemám senzor na stierače/svetlo, ani automatické rozsvietenie svetiel pri zotmení), stretol sa niekto s takýmto problémom? a ako by sa dal riešiť?

Odesláno

Já na svém voze mám také automatické rozsvícení světel při setmění a v Peugeot Tichý Havířov mi to bez problému naprogramovali a funguje to perfektně.:potlesk

Odesláno

Myslím ale, že Sonnic psal o povinném svícení, které musí být i ve dne, kdy automaticky při nastartování se světla rozsvítí. Mi to v autorizáku nastavili za pár minut a funguje to bez problémů. :papa:papa

Odesláno

Aj ja si to myslím, len vždy ma odbijú že sa to nedá, lebo sú to amatéri, odbornosť servisov na Slovensku je mizerná, vždy keď niečo potrebujem zapojiť, spraviť tak na mňa pozerajú ako na mimozemšťana.

Odesláno

ja som si bol tiez aktivovat denne svietenie a chcel som to tak aby sa mi podsvietenie palubovky rozsvietilo pri zotmeni(mam tam svetelne cidlo)....v servise mi povedali ze sa to neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim prepnut na packe aby mi svietili aj budiky....nakoniec som bol v neautorizovanom servise a tam nebol ziadny problem...tusim som platil este menej

Odesláno
Původně zaslal: Matuzalem401

Zilina CD-Final peugeot sevis na pockanie a nebol problem !

Máš to 2005 rok výroby alebo predaja? Starší alebo novy model.

Na nových modeloch to nebolo.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ja som si bol tiez aktivovat denne svietenie a chcel som to tak aby sa mi podsvietenie palubovky rozsvietilo pri zotmeni(mam tam svetelne cidlo)....v servise mi povedali ze sa to neda a ze ked sa zotmie tak si svetla musim prepnut na packe aby mi svietili aj budiky....nakoniec som bol v neautorizovanom servise a tam nebol ziadny problem...tusim som platil este menej

mozem sa spytat na ten neautorizovany servis? aby nebola reklama mozes mi to dat do SS?

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Automatický rožínání světel při startu by mělo jít na všech autech. Denní světla jen na modelech se světelným čidlem (logicky).

Ja v tom logiku nevidím. Prečo by autá nemohli mať denné svetlá bez svetelného čidla?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ja v tom logiku nevidím. Prečo by autá nemohli mať denné svetlá bez svetelného čidla?

No protože tam potřebuješ mít \"auto\", polohu mezi \"vypnuto\" a \"zapnuto\".

Navíc ti to automaticky reguluju úroveň osvětlení budíků, dispejů atd.

Odesláno

Heh, tak tam budem mať predsa polohu \"denné svetlá\" a môžem to prepínať ručne. Potom samozrejme senzor nepotrebujem.

Tam žádná poloha \"denní světla\" není. Páčka ani nic jinýho se nemění. Je to jen softwarovej zásah. ;)

Odesláno

Tak sa nerozumieme, myslel som, že hovoríš o \"všech autech\" nie konkrétne o Peugeotoch.

Ne. Jen o Peugeotech. Jestli to nebylo jasný, tak soráč. ;)

Odesláno

teraz neviem o com sa tu bavite, ale denne svetla su ked ti svietia predne svetla (napr stretavacie, LED, na novych autach davaju denne svetla do hmloviek-napr. nova OCTAVIA). Svetelne cidlo nemusis mat-ak mas aktivovane rozvsvietenie svetiel po nastartovani v BSI tak ti nesvietia budiky, klima....potom pri zotmeni to cidlo zopne budiky, klimu...AK cidlo nemas tak to musis zapnut rucne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...