Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže aktuální novinky: Chladící kapalina opět zmizela (v sobotu v poledne jsem dolil do plna, dneska ráno prázdno - po cca max. 30 km), takže jsem se dnes stavil v servisu a na příští pondělí jsem objednán. Vypadá to, a to jako že dost, na fouklý těsnění pod hlavou. Nu což... Hold bude nový. Chudinka Pažout.

Odesláno

Tak snad Ti prolezou nejdřív chladič a zbytek soustavy jestli to někde neutíká než sundají hlavu?

Podle mne pokud by bylo fouklý těsnění tak se ve vodě objeví olej nebo v oleji voda.

Odesláno

Na víčko jsem nekoukal, ale je fakt, že to bíle čadí (hlavně si toho všimnu při zpátečce) a víčko na expanzce je i po celonočním stání natlakovaný, takže to tlakuje... K tomu to furt nechce za normální svižné jízdy dosáhnout teploty ani 80 stupňů a to je tam už druhej novej termostat, takže jestli nějaká bublina...

Samozřejmě se to nejdřív proleze, ale tip je spíš na to těsnění.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak aktuální novinky: Vodní pumpa vyměněna, stav budu dále sledovat. 7. prosince máme s mechanikem zase rande, koupí prý kameru a budeme sledovat dění ve válcích a změří se tlaky, páč podezření na těsnění stále přetrvává.... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...