enikybeniky Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Takže aktuální novinky: Chladící kapalina opět zmizela (v sobotu v poledne jsem dolil do plna, dneska ráno prázdno - po cca max. 30 km), takže jsem se dnes stavil v servisu a na příští pondělí jsem objednán. Vypadá to, a to jako že dost, na fouklý těsnění pod hlavou. Nu což... Hold bude nový. Chudinka Pažout. Citovat
Dave_k Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Tak snad Ti prolezou nejdřív chladič a zbytek soustavy jestli to někde neutíká než sundají hlavu? Podle mne pokud by bylo fouklý těsnění tak se ve vodě objeví olej nebo v oleji voda. Citovat
zzipCZ Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 a nebo by to tlakovalo chladící soustavu:myslim Citovat
enikybeniky Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Na víčko jsem nekoukal, ale je fakt, že to bíle čadí (hlavně si toho všimnu při zpátečce) a víčko na expanzce je i po celonočním stání natlakovaný, takže to tlakuje... K tomu to furt nechce za normální svižné jízdy dosáhnout teploty ani 80 stupňů a to je tam už druhej novej termostat, takže jestli nějaká bublina... Samozřejmě se to nejdřív proleze, ale tip je spíš na to těsnění. Citovat
enikybeniky Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Takže nejspíš malá změna, vypadá to, že propouští rok stará vodní pumpa. Jde to na reklamaci a místo Bugatti se dá SKF. Tak snad.... Citovat
enikybeniky Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Tak aktuální novinky: Vodní pumpa vyměněna, stav budu dále sledovat. 7. prosince máme s mechanikem zase rande, koupí prý kameru a budeme sledovat dění ve válcích a změří se tlaky, páč podezření na těsnění stále přetrvává.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.