Brizan Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 dnes jsem se do cela zhrozil když jsem nastartoval auto cestou do práce. Z PP reproduktoru se začaly ozývat hodně silné praskavé zvuky, jako kdyby byl nějaký studeňák na kontaktu. Mám JBL a docela mě se*e že tak kvalitní aparatura může praskat. Neřešil jste to někdo náhodou? Na co se mám zaměřit konektory, kabely? Jestli konektory tak jaký u rádia či zesilovače nebo přímo u toho repráku? Citovat
honzza407sw Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Ahoj tak já jsem měl něco podobného. Reprák PP dveří chrastil a praskalo v něm jak píšeš. Nemám JBL sound systém, ale klasiku. Pomohla až výměna za nový. No a cena 250kč s daní - čekal jsem tedy víc, takže pohoda. Citovat
Brizan Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 no je to divný protože cestou domu se zase nic neozvalo pouze krásně čistý zvuk. Reprák to asi nebude, tím že se to projeví jen někdy tak bych spíš řekl nějaký ten kontakt ale nevim, odborník nejsem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.