Haemorrhage Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Zdravím všechny, koupil jsem Peugeot 307 1,4 HDi rok 2002 Hatchback. Jsem s autem zatím spokojenej, ale chci se zeptat majitelů podobných vozů na jednu věc. Když zapnu klíček zapalování, tak se mi na chvíli zapnou kontrolky tak jak mají, některé po chvíli pohasnou, což je ok. Ale hned po nastartování se mi rozsvítí kontrolka ABS, 2x zabliká STOP a obě kontrolky najednou zhasnou. Celé to trvá cca. 1-2s vteřiny. Na PP žádná hláška, ani výstražný tón. Nejsem si jistý, zda to dělalo i když jsem vůz koupil. Předem děkuji za odpovědi. P.S.: Hledal jsem tady na foru, nějaké podobné věci jsem našel, ale nebylo nic konkrétní. [upravil dne 14/10/09 Haemorrhage] Citovat
shark734 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 je to normalny jav...vykonava sa diagnostika systemov...nevsimaj si to PS: asi 2 tyzdne dozadu sa to tu tiez pytal Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 ABS má svietiť po zapnutí kľúča. To blikanie Stop neviem. Citovat
shark734 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 mne tiez STOP blikne 2x a auto uz mam dost dlho ,zatial niesu ziadne problemy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.