Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vůči různým přírodním jevům a podobným ptákovinám jsem dost skeptický, ale tohle mě silně zaujalo.

Oficiální vyjádření je takové, že se jedná o srážku několika front o různé teplotě.

Domněnky se liší. Prý může jít o Den nezávislosti, UFO...Asgardy. :D

Jaký je váš názor? Co to podle vás může být? :myslim

http://www.novinky.cz/diskuse?id=180453&articleId=/zahranicni/evropa/181489-nad-moskvou-se-objevil-obrovsky-tajemny-prstenec.html&sectionId=742

Odesláno

O něčem podobném, co se už kdysi událo jsme mluvili ve škole, a tohle k tomu taky patřilo.

Ač to vypadá velmi zajímavě a vidět to po ránu při cestě do práce může být dosti deprimující, že by?

Ale opravdu se jedná o přírodní úkaz.

Jako na obrázku nad daným územím přechod studené fronty. A v Moskvě jich na sebe narazilo víc a přešly...

Taky to vypadá dost depresivně, ale něco podobného jsem viděla i nedávno v našem okolí.

Takže zase žádný UFO:D

:D:D:D

[upravil dne 13/10/09 MatrixArwen]

[upravil dne 13/10/09 MatrixArwen]

post-0-14109610275617_thumb.jpg

Odesláno

to co poslala arwen bude urcite prirodni ukaz,ale to z Moskvy je jasny FAKE !!! uz jen proto ze moskva ma vic jak 10 000 000 lidi a jediny kdo si toho vsimnul a natocil byl jen jeden manik v aute? zadna televize,ani jedna fotka...jen jedno video a par screanshotu z toho videa ???

nas soudruzi neosalite :D

[upravil dne 14/10/09 luko407sw]

post-0-14109610275856_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...