Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja vyrazim cca kolem 15:00-16:00 z Prahy :) kdo by vyrazel +- stejne, muzem se sejit... ja totiz jeste porad nevim, kudy ject. Pres Polsko se trosku bojim, protoze mi nekdo povidal, ze tam ty silnice nejsou nic moc (horsi, nez u nas)

Odesláno

Tak opravdu s konečnou platností musím oznámit, že se na Zimní klouzání do Jeseníků nedostavím - jako člověka, který většinu zimních srazů spolupořádal mně to mrzí možná víc, než mnozí dokážou pochopit, nicméně důvody zrušení mé účasti jsou natolik zásadní, že nelze jinak.

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ja vyrazim cca kolem 15:00-16:00 z Prahy :) kdo by vyrazel +- stejne, muzem se sejit... ja totiz jeste porad nevim, kudy ject. Pres Polsko se trosku bojim, protoze mi nekdo povidal, ze tam ty silnice nejsou nic moc (horsi, nez u nas)

Ahojky, ta 16 by mi vyhovovala. Zavolej, nebo pošli SMSku a já se ozvu (605 260 103). Myslím, že to Polsko nebude dramatické.

Navíc nabízím volné místo v autě. Po té, co mi spolujezdec z vážných důvodů odřekl, jedeme s Lukňou sami.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

muz povidal neco o ctvrtku, tak uvidime :) ja si teda klido necham vyndat stehy a pofrcim :)kdyz uz jedem tak daleko...

mimochodem Petre, Mk je hifi vezir? :D:D:D:aut

pšttt to je tajný :D ale taky by mě zajímalo kde jsem k tomu přišel... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...