Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes jedu z práce asi 12 km a po 2km auto samo chcípne zastavím,a za chvilku zase naskočí a jede po asi 8 km to samé a pak zase po 2 km čepadlo vypadá že jede čím by to mohlo byt???auto mám od pátku v nouzovém režimu a na diagnostiku du až v sobotu:-( a ještě když vypnu zapalování a vytáhnu klíček tak motor ještě běží a asi po 1s sám zhasne ale klíček tam už není:-( poradte Lvíček je poslední dobou divný a hodně mě to štve:-(dík chlapi

Odesláno

a kde ten drv ventil najdu???dá se nějak zjistit že je to opravdu on???jak se teda pozná že je opravdu v p.... do soboty to asi nechám a uvidím co diagnostika a vyvětrám takovu 405 1,6 sri:aut

Odesláno

hledal sem drv ventil a mohlo by to byt na levé straně pod hadicí co de od vzducháče???jdou tam 2 hadičky a konektor je to ono???kde se to dá sehnat???

Odesláno

našel sem dvr ventil (snad) pod naftovým filtrem takže musím vyndat filtr abych se dostal k dvr ventilu:-) když ho vyndám dám ho zase zpátky aniž bych musel něco dělat??(těsnění,.....) a četl sem že by se měla odpojit baterka, ale zase mám strach že se mě zakoduje třeba origo radio:myslim kde se dá sehnat ten drv ventil???

Odesláno

Je jakoby vedle filtru, ten stačí sundat z držáku a dát ho trochu bokem. To s baterkou je kravina. Jediná co je, tak jsou O-kroužky, na ty bacha. Pak je tam papírový? tesnění, ale to bejt nemusí....

Odesláno

sem to po 2 dnech zkusil nastartovat a chytne to ale asi po 2sekundách to chcípne a když chcu nastartovat hned znova tak nechytne mosím počkat tak 30 sekund a pak chytne ale zase hned chcípne:bojim to dělá ten drv ventil???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...