Gut1986 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Zdravím Peugeoťáci. Potřeboval bych poradit. Když jedu se studeným autem (P306 1,4 jednobod), tak pokud rychleji přidám plyn, tak se auto jakoby zakucká a na malou chvilku, cca 1/2 vteřiny, úplně ztratí věškerý výkon. Jakmile se aspoň trochu ohřeje, stačí aby se malinko odlepil teploměr, tak jede v pohodě. Svíčky tam jsou od ledna 2009 Denso iridium. Takže ty by snad měly být v pohodě. Budu vděčný za každou radu. Citovat
kecod Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 mne to robilo ked som mal spinabu skrtiacu klapku vycistil som to breikacom a bolo dobre. ale mozu to robit aj kable na sviecky Citovat
kalio306 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 okrem kablov aj zapalovacia rampa SAGEM skus pozret ta je ozaj nespolahliva Citovat
limar Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Myslíš si že by nebolo treba ten motor najprv trochu zohriať, a až potom šliapať na plyn? Citovat
Gut1986 Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Pro Kecod:Škrtící klapku jsem čistil cca před 2 měsíci. Zkontroluju, jestli se do ní nedostal bordel, ale myslím, že ta bud taky v poho. Pro Limar: Samozřejmě, že by bylo dobý, ale tohle je v té fázi, že se pomalu ani svižněji nerozjedu do křižovatky. A nechat auto 20 minut klapat na volnoběh před garáží, než se ohřeje a teprve pak jet, je trochu nepraktické. Ten problém nastává už při sešlápnutí cca do půl plynu. Pro Kalio306: Zapalovací rampu já ještě u tohoto modelu na svíčkách nacvaklou nemám. Je fakt, že všechny kabely od svíček vedou do nějaké krabice, na které je Sagem. Domnívám se, že tady zbude akorát jí vyměnit :-( Nebo se nechá nějak otestovat? Citovat
kovi306 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 přesně tenhle problém mám taky a klapku sem taky čistil před měsícem....a ještě se chci zeptat páč nechci zakládat nové téma na maličkost včera se mi na teploměru v aute ukázalo 3 C a blikalo to C nevíte někdo co to má za význam??? a ty rozjezdy to má polovina aut za hodně studena:( Citovat
Gut1986 Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Objednal jsem nové kabely ke svíčkám a uvidíme. Každopádně budu rád za každé další info k problému. Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Me to delala svicka na 4 valci, vymenil jsem svicky a kabely a vse ok! Citovat
kalio306 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 rampy Sagem su nepodarky mala by sa dať premerať musi ti ale niekto zdatnejší poradiť ake hodnoty by si mal namerať nove sviečky ani kable ti nepomožu pokiaľ je rampa v hajzlu dosť častá príčina vynehávania jedného z válcov cena novej od 2500-4500 podľa výrobcu ked som kupil svoj voz moja rampa bola doslova deravá a určite dochádzalo k prebíjaniu dal by som sem aj foto náhradného dielu len neviem či sa to smie Citovat
Gut1986 Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 Vyřešeno. Dal jsem nové kabely ke svíčkám a Peugeot jezdí jak vzteklej. Všem zúčasněným děkuji. Citovat
Gut1986 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 Kupoval jsem nové u Autokelly, značky CHAMPION. Po slevě mě stály 1070Kč. Citovat
Radek 306 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 že bliká C znamená, že je nižší teplota a má se dávat bacha, třeba na námrazy nebo tak, třeba u G4 to zase pípne a udělá se tam ještě sněhová vločka nebo aspoň to mě napadá jinak nevím Citovat
kovi306 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: Radek 306 že bliká C znamená, že je nižší teplota a má se dávat bacha, třeba na námrazy nebo tak, třeba u G4 to zase pípne a udělá se tam ještě sněhová vločka nebo aspoň to mě napadá jinak nevím ok díky moc, taky mě to napadlo ale nebyl jsem si jistej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.