Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Peugeoťáci. Potřeboval bych poradit. Když jedu se studeným autem (P306 1,4 jednobod), tak pokud rychleji přidám plyn, tak se auto jakoby zakucká a na malou chvilku, cca 1/2 vteřiny, úplně ztratí věškerý výkon. Jakmile se aspoň trochu ohřeje, stačí aby se malinko odlepil teploměr, tak jede v pohodě. Svíčky tam jsou od ledna 2009 Denso iridium. Takže ty by snad měly být v pohodě. Budu vděčný za každou radu.

Odesláno

Pro Kecod:Škrtící klapku jsem čistil cca před 2 měsíci. Zkontroluju, jestli se do ní nedostal bordel, ale myslím, že ta bud taky v poho.

Pro Limar: Samozřejmě, že by bylo dobý, ale tohle je v té fázi, že se pomalu ani svižněji nerozjedu do křižovatky. A nechat auto 20 minut klapat na volnoběh před garáží, než se ohřeje a teprve pak jet, je trochu nepraktické. Ten problém nastává už při sešlápnutí cca do půl plynu.

Pro Kalio306: Zapalovací rampu já ještě u tohoto modelu na svíčkách nacvaklou nemám. Je fakt, že všechny kabely od svíček vedou do nějaké krabice, na které je Sagem. Domnívám se, že tady zbude akorát jí vyměnit :-( Nebo se nechá nějak otestovat?

Odesláno

přesně tenhle problém mám taky a klapku sem taky čistil před měsícem....a ještě se chci zeptat páč nechci zakládat nové téma na maličkost včera se mi na teploměru v aute ukázalo 3 C a blikalo to C nevíte někdo co to má za význam??? a ty rozjezdy to má polovina aut za hodně studena:(

Odesláno

rampy Sagem su nepodarky mala by sa dať premerať musi ti ale niekto zdatnejší poradiť ake hodnoty by si mal namerať nove sviečky ani kable ti nepomožu pokiaľ je rampa v hajzlu dosť častá príčina vynehávania jedného z válcov cena novej od 2500-4500 podľa výrobcu ked som kupil svoj voz moja rampa bola doslova deravá a určite dochádzalo k prebíjaniu dal by som sem aj foto náhradného dielu len neviem či sa to smie :myslim

Odesláno

že bliká C znamená, že je nižší teplota a má se dávat bacha, třeba na námrazy nebo tak, třeba u G4 to zase pípne a udělá se tam ještě sněhová vločka :) nebo aspoň to mě napadá jinak nevím

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

že bliká C znamená, že je nižší teplota a má se dávat bacha, třeba na námrazy nebo tak, třeba u G4 to zase pípne a udělá se tam ještě sněhová vločka :) nebo aspoň to mě napadá jinak nevím

ok díky moc, taky mě to napadlo ale nebyl jsem si jistej ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...