Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Potrebujem poradit. Zaradim rychlost a prudsie rozbehnutie a ozve sa nejake buchnutie niekde ako keby pri riadiacej pake a to iste buchnutie ked prudko pustim plyn . Cim prudsie pridam tym je to silnejsie a to iste plati ked prudko pustim nohu z plynu. Co to moze byt . Myslel som si ze sa mi nieco prevaluje alebo ze mi nieco padlo niekde pri riadiacku ale ked som skusal rozbehnut auto a prudko zabrzdit nic nebuchalo takze asi to nebude nejaky padnuty predmet ale ide to od riadiacej paky niekde kde su plasty okolo . dakujem za radu

407SW 100kw 2005 rocnik

[upravil dne 12/10/09 Maroš]

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Co to asi stoji a je to tazka vymena a da sa to skontrolovat ako?

:myslim

Ahoj, teď něco podobného řeším. Vypadá to taky na nějaký silentblok na motoru:(. V peugeotu sem se na to ptal příjímacího technika a ten říkal, že jsou tam snad čtyři. Ceny kolem +- 1500kč+práce (myslím, že ten akcelerační stál 1700kč - ten stál nejvíc). Zejtra vezu auto do servisu - budou mě dělat spojku:grr a ve středu ty silentbloky - tak pak dám vědět.

Mě se to projevuje asi takhle:

*za studena když má motor sám o sobě větší vibrace, tak se mi vibrace přenášejí na celé auto - po ohřátí OK

*při stání do kopce taktéž vibrace (motor se asi díky vadnému silentbloku více opírá o karoserii), zkopce OK

*při přidání nebo ubrání plynu cuknutí (jako by se pohnul celý motor), studený nebo ohřátý motor na to nemá vliv - někdy to je znát více někdy méně:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

Lenze co je divne preco tie zvuky pocut pri riadiacej pake ?

Já (naštěstí:D) žádné zvuky nepozoruji. A to je jako kovový zvuk? Třeba ten silentblok máš tak vyběhanej, že už motor má takový pohyb, že se o něco opře a to zbůsobuje ten zvuk:myslim. Asi spíš plácám kraviny:mad:.

[upravil dne 12/10/09 honzza407sw]

[upravil dne 12/10/09 honzza407sw]

Odesláno

Je to zvuk ako keby som nechal v odkladacom priestore a lietalo to tam a buchlo ked pridam alebo uberiem plyn.

Stve ma to lebo som dufal ze ak tak sa nieco pokazi ale nic len chodim a ked pridam buchnutie,noha z plynu a buchnutie. Ked sa rozbieham jemne ze auto neakceleruje tak to nebuchne

Odesláno

Nemam nic nikde .Vsetko som povyhadzoval a vycistil auto vysavam aspon raz za tyzden. Tiez som hladal dovod a tak som upratoval a hladal ..... hneva ma ze nieje vsetko ok a neviem preco

Odesláno

Ano idu rychlosti dobre ale ten zvuk mi stale vychadza ako keby tesne za riadiacou pakou. Uz som prikladal ruky na plast pri riadiacej pake nech viem definovat z ktorej casti to ide ale ako keby to bolo tesne za riadiacou pakou.

Odesláno

Bol som dnes v autoservise a vozili sa na tom ale nevedeli co to moze byt. Hovorili ze riadenie tam je uz lanovymi prevodmi a nema tam co buchat snad tie lana o nico buchaju. Teraz som prisiel zo servisu a skusal som pridavat a uberat a bucha to riadne mam fakt pocit ze to ide niekde od riadiacej paky lenze ked so otvoril tu handru alebo kozu okolo riadiacej paky nic som viac nevidel len zase kus gumy ktroa chranila riadiacu paku. Vie mi niekto poradit ako to rozobrat okolo tej paky aby som nieco neposkodil

Dakujem budem informovat co som zistil

Odesláno

Ked som bol v servise mali to zdvihnute ale to ma nenapadlo .Dakujem za typ lebo ide to ak spravne detekujem miesto zo stredu riadiacej paky ale dobry typ dnes to pozriem . Dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...