Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,chci koupit nové stěrače na svého Breaka.Můj problém-otázka je :

1,) co to je za uchycení - bayonet ?

2,)zadní stěrač není bezramínkový-jaký koupit,klasický nebo bezramínkový

Teď mám bezramínkové stěrače a chtěl bych bezramínkový i na zadní okno.Popřípadě ocením nějaké rady, zkušenostní.

[upravil dne 11/1/10 Gabriel 307]

post-0-14109612377499_thumb.jpg

Odesláno

dopredu ti budu pasovat bezramienkove VALEO Silencio XTRM a do zadu ak chces bezramienkove podla mna budes musiet vymenit cele rameno za nejake ine kde ten bezramienkovy stierac nasunies napr: z VW Golf 5 alebo Octavia II tiez som nad tym premyslal no je otazka ci to rameno pojde nasadit alebo nejak prisposobit na 307ku

Odesláno

taky jsem ten problém řešil a cena za originálky mě dost odrazovala. Díval jsem se i po benzínkách, kde měli Filsony, ale prostě ten rozměr 710 se nedal sehnat. Teď jsem náhodou v Hodoníně v OBI sehnal jakési neznačkové, 710 a 660 a zatím spokojenost. Nasadit šly v pohodě, hlučnost se snad ani nezvýšila. No a cena 179 Kč za kus. To celkem jde, i kdyby to mělo být na jednu sezónu. Ještě to ale odzkouším a dám vědět

• O 1 rok později...
Odesláno

Ja som kupil cez internet nejake noname sice sedia uplne v pohode ale ked idem rychlejsie tak mi ich podfukuje a nezotieraju dobre !Pred tym som mal Bosch Aero Twin su sice drahe ale vydrzali 4 roky.A asi nebudem nabuduce spekulovat a kupim bud Valeo alebo Bosch.;)

Odesláno

Měl jsem bezramínkové stěrače od Valea a už bych je nechtěl. Staly 1250 kč a dělaly mastný film na skle. Pak jsem koupil Bosch Aero-twin A 100S ( pár 1300 kč ) a už přes rok stírají super:potlesk

Odesláno
Tak se mi podařilo sehnat bezramínkový stěrače Champion AERO za slušný peníz.

Už se na ně těším :), jakmile odzkouším dám vědět.

Tak před chvilkou jsem je namontoval - montáž velice jednoduchá, balení obsahovalo i redukce pro uchycení na vozy od r.v. 04.

Po odzkoušení se jeví jako velice dobré :super.

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...