jodua Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Zdravim vsechny, kdo by mi mohl pomoc. Nevite nahodou nekdo, kam pasuje vyznacena hadicka? Citovat
Freedy Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Měla by bejt napojená na T- čko k hadici od vývěvy k posilovači brzd. Je to podtlak pro EGR ventil. [upravil dne 11.10.09 Freedy] Citovat
jodua Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 TO Freedy : taky jsem si myslel neco podobneho. Co ma za vliv, kdyz neni pripojena? Nevis, kde by priblitne to Tcko mohlo byt? Prolezl jsem snad cely motor a nic jsem nenasel. Citovat
Freedy Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 To T je na hadici od vývěvy než prochází kastlí k posilovači, zkus ho najít pokud je ulomený tak ho klidně vyndej a hadici bud nastav trubkou a zakroužkuj a nebo ji dej celou novou, aby ti šel dobře posilovač, jestli už to někdo neudělal před tebou. Jinak pokud to nemáš zapojený tak se nic neděje , je to pouze kvůli emisím na EGR ventil. Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 nema nahodou niekto foto sacieho potrubia z 1.9D ??? a neviete ci pasuje na 1.8TD myslim na hlavu IC ma nezaujima ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.