m3t4L_m4n Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Existujuci V podstate ide len o jednu vec,ak chce niekto dorobit tempomat-tak su vraj tri druhy.Vacsinou treba skusat ten najjednoduchsi.Nasadit a skusit ci ho prijme centralna jednotka.ak nie tak mas smolu ako ja.Je to v nej zablokovane od vyroby,lebo cena auta s tempomatom je ovela vyzsia ako dorobenie dodatocne ktore stoji tak do 3 000 sk. No mna prave poslali do prec s tym ze mi tam chyba spinac na spojke takze to ani neskusali napichnut na diagnostiku ci sa da povolit .. Da sa vobec niekde inde dokupit ta packa ako v Peugeote? Teda okrem vrakacov lebo pochybujem ze ju tam najdem V autokelly maju len packu na ovladanie radia.. Nikde som packu na tempomat nenasiel a v service boxe sa neviem pozriet na cenu tej packy Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Tak a teraz mi poraďte ako som na tom s koncákmi. Či sa musia domontovávať a či tie vodiče stačia, lebo si neviem vôbec predstaviť ako by mi v servise doťahovali káble v aute. Tak u teba to vyzera ze by si musel napojit druhy spinac na brzde pretoze tam mas len spinac brzdovych svetiel Citovat
robozv Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 niečosom pre Vás našiel http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=sk&sl=fr&u=http://www.forum307.com/viewtopic.php%3Ft%3D14929%26sid%3D9b87d4d8af81bb4b9aaecf680b200ca4&prev=/search%3Fq%3Dforum%2B307%26hl%3Dsk&rurl=translate.google.sk&usg=ALkJrhi_upHzvA3syHhhlT45cQux_hhjoA Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Díky za tento odkaz. Je to síce strašný google preklad, ale som z toho trošku zmätený. Ak som pochopil správne, tak s mojimi koncákmi to nepôjde. Do ... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 V utorok budem múdrejší. Objednal som sa do Peugeotu. Budem potom referovať. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 No tak už viem výsledok. Na mojom autíčku sa nedá aktivovať tempomat. Ževraj sa to nedá v softvéri aktivovať. Dôvod: Kedysi sa to dalo, ale... Na slovenskí predajcovia boli vychytralí. Tempomat v novom aute stál 10 000,-Sk. Kupca si zaplatil 10 000,-Sk, ale predajca kúpil auto bez tempomatu a dokúpil samotnú páčku. Následne aktivovali tempomat a 7 000,-Sk bolo vo vačku. Až dokedy sa francúzi nenasrali a zatrhli to. No čo už. Budem jazdiť bez tempomatu ako doteraz. PS1: Stálo ma to 15,-Euro a benzín do Nového Mesta. PS2: Nechápem na čo sa bol servisák odviezť na aute? Povedal, že to nejde aktivovať a tak sa ide previezť a potom to skúsi ešte raz (neúspešne). Citovat
Existujuci Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 No tak už viem výsledok. Na mojom autíčku sa nedá aktivovať tempomat. Ževraj sa to nedá v softvéri aktivovať. Dôvod: Kedysi sa to dalo, ale... Na slovenskí predajcovia boli vychytralí. Tempomat v novom aute stál 10 000,-Sk. Kupca si zaplatil 10 000,-Sk, ale predajca kúpil auto bez tempomatu a dokúpil samotnú páčku. Následne aktivovali tempomat a 7 000,-Sk bolo vo vačku. Až dokedy sa francúzi nenasrali a zatrhli to. No čo už. Budem jazdiť bez tempomatu ako doteraz. PS1: Stálo ma to 15,-Euro a benzín do Nového Mesta. PS2: Nechápem na čo sa bol servisák odviezť na aute? Povedal, že to nejde aktivovať a tak sa ide previezť a potom to skúsi ešte raz (neúspešne). Ja som dopadol tak isto a aj s tym istym vysledkom.Dokonca som skusil este jeden servis.Vysledok ten isty ale tam som chvala bohu nic neplatil. Citovat
robozv Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 mozno je to nieco podobne ako moj pripad ked som si chcel domontovat hmlovky a v servise mi povedali ze by to bolo nakladne lebo by sa musela menit BSI lebo tam chyba nejaky slot. alebo ta nieco Citovat
Existujuci Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Asi som si mal nechat stareho Favorita.....hm tam sa uz nemalo co pokazit... Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 No tak po dnešných zisteniach rozmýšľam, že som radšej nemal s tempomatom ani začínať. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 No u mna stale zije nadej.. Dufam ze v mojej vybave sa to bude dat lebo je predsa rozdiel v elektronike u 1.4 a 2.0i.. Ked budem mat financie tak sa do toho pustim aj ja.. Teraz riesim kolesa.. Zajtra sa ide pre nee Citovat
robozv Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 akoze v softveri tak nech ti nahraju najnovsi a potom sa uvidi nie??? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Ahoj,můžete mi poradit kde hledat povolení tempomatu v autě?Zítra mi napojí kolega z práce pažouta na diagnostiku a koukneme se na to jestli se dá povolit tempomat.Ohledně vypínačů nevím jak jsem na tom mám úplně stejné jak m3t4L_m4n .Nechce se mi platit v Peugeotu pokud by to nešlo. Kolega mi na to koukne a kdyby se to tam dalo povolit tak až teprve pak bych jel do servisu dodělat tempomat. Ovládaní tempomatu zatím nemám.Zvažoval jsem ,že bych zavolal někam na vrakáč a koupil ho,ale na konec když se to bude dat povolit tak zajedu do Peugeotu ať to udělají origo-byl bych nerad kdyby tam něco bylo špatně.Doufám,že nebudu na tom jako twoolf.Mám multiplexní rozvod CAN CAN . [upravil dne 11/3/10 Gabriel 307] Citovat
drobec.sk Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Zdravím všetkých. No:D ja mám už tiež dorobený tempomat na mojej 307 SW r.v.2003. Páčku Tempomatu som mal zadara od kamoša ktorý to má od niekoho kto robí (možno už robil ) priamo v Peugeote v Trnave. Mám páčku aj s obmedzovačom ale ten mi nefunguje. Páčku som si sam namontoval a mal som tam z výroby obidva snímače už aj zapojené.Največší problém bol v tom,že mi to nikto nebol ochotný povoliť v riadiacej jednotke a BSI. Volal som do žiliny priamo do peugeotu a tam ma odpalkovali že oni takéto veci nerobia... už som bol zúfalý,lebo do žiliny to mám vyše 100km a keby som išiel ďalej tak by to stálo aj viac času,peňazí Ale nakoniec som to vymyslel inak. V aukcii cez EBAY som kúpil kompletnú diagnostiku peugeot+cintroen (soft lexia3+PP2000+kable...) za 110€ aj s poštovným. Trošku som sa tiež bál či to nebudú vyhodene prachy. Nakoniec mi to došlo z číny. Tak som to skúsil sám. Soft bol original peugeot a aj ostatok sa tak javilo,ale ono je to prakticky jedno cinania vedia urcite robit z elektronikou lepsie ako francuzi a ako vravím soft je originál Peugeot Planet 2000 a dokonca aj v čestine. Nakoniec som si všetko povolil cez tie čínske veci sám a stalo ma to 110€ s tým že mám funkčnu diagnostiku na peugeot+citroen a nemusím sa v buducnosti handrkovať s autorizovanými servismi (ktorý su niekedy nenormálne drzí a arogantný) kôli vymazaniu nejakej chyby,či kompletnej diagnostiky ktorú si zrobím s \"cinskimi\" vecmi kedykoľvek sám... [upravil dne 1/5/10 drobec.sk] [upravil dne 1/5/10 drobec.sk] [upravil dne 1/5/10 drobec.sk] [upravil dne 1/5/10 drobec.sk] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Heh. Tak gratulujem.. Ja chcem tiez rozchodit tempomat ale stale nemam packu.. Nasiel som jednu na ebay za dobru cenu ale nemam to bohuzial ako zaplatit Citovat
drobec.sk Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Původně zaslal: m3t4L_m4n Heh. Tak gratulujem.. Ja chcem tiez rozchodit tempomat ale stale nemam packu.. Nasiel som jednu na ebay za dobru cenu ale nemam to bohuzial ako zaplatit Skusim sa spýtať ešte kamoša či nemá ešte jednu,viem že ich mal viac Dám ti potom vedieť a ak tak,tak sa môžeme dohodnúť že to cvaknem cez ebay za teba a potom ti ju pošlem na dobierku... Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 To by bolo super.. Bol by som ti velmi vdacny.. Tak mi teda daj vediet ked nieco zistis Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Nenašla by sa ešte jedna?V Peugeotu stojí okolo 1650,-.Koľko stojí na ebay? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.