Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, neviete poradiť kde na Slovensku kúpim lacno páčku tempomatu na 307-ku ?

a k tým automatickým denným svetlám u 307 je to otázka pár min. na ich zapnutie, treba len pripojiť na počítač.

Odesláno

Ak to nepôjde aktivovať účtujú cca 15 Eur.

tak to by som sa im asi na to vy..al. ved ked im dam auto ze chcem tempomat tak ak ho spravia - zaplatim, ak nespravia neplatim nic, to uz je trosku blbe aby som platil za to ze mi nic nespravili.

Odesláno

nebo dopadnete jako ja...

BSI nejnovější verze s podporou tempomatu, packa pod volantem, spinace na pedalech a chbejici součastka v RJ motoru...

a jsem v riti, tu měnit nebudu.

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

Ak to nepôjde aktivovať účtujú cca 15 Eur.

tak to by som sa im asi na to vy..al. ved ked im dam auto ze chcem tempomat tak ak ho spravia - zaplatim, ak nespravia neplatim nic, to uz je trosku blbe aby som platil za to ze mi nic nespravili.

A čo mám teda robiť?:myslim

Odesláno

Tak som sa bol mrknut do auta na pedale ake spinace tam skutocne mam.. A co som nevidel :o.. Pekne ma v Peugeote oklamali pretoze tam mam vsetky potrebne spinace.. Spojkovy spinac a mam tam aj 4-vodicovy brzdovy spinac takze nechapem o com trepali ze mi tam chybaju potrebne spinace :bacha.. Prikladam aj foto ale malo by to byt ono (fotene mobilom :nevim)..

Spojkovy

25022010105.jpg

Brzdovy

25022010104.jpg

Odesláno

V podstate ide len o jednu vec,ak chce niekto dorobit tempomat-tak su vraj tri druhy.Vacsinou treba skusat ten najjednoduchsi.Nasadit a skusit ci ho prijme centralna jednotka.ak nie tak mas smolu ako ja.Je to v nej zablokovane od vyroby,lebo cena auta s tempomatom je ovela vyzsia ako dorobenie dodatocne ktore stoji tak do 3 000 sk.

Odesláno

Na brzde mám 2 vodiče, ale vedľa je akýsi žltý konektor so 4 vodičmi. To nechápem.:myslim

Alebo sa tam osadí ešte jeden koncák do tej diery vedľa bieleho konektora, ale ako sa potom zapojí???

[upravil dne 25.2.2010 PEUGEOTIK307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...