Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měnil někdo tapecirunk?

Recommended Posts

Odesláno

Měnil někdo tapecirunk na 406 nebo na jinem modelu? Sami nebo jste to nechali nekomu delat (kolik to stalo na vsechny ctyri dvere?). Dival jsem se na to a u 406 je to dost komplikovany, same oblouky, da se to udelat z jednoho kusu bez faldu?

Odesláno

Tapecírung na dveřích 406ky jsem měl naposledy vyndanej včera, když jsem tam dával novou lištu na dveře. Radim tě dobře, buď se na to vyse* nebo to nech udělat čalouníky. Asi by to nebylo tak těžký, ale oni budou spíš vědět, jak na to. Nebo jestli jsi nějaká profi-švadlenka, tak s chutí do toho. :D:D:D

Odesláno

ja bych to udelal tak, ze bych na vrakacu to koupil na jedny dvere (pokud by to blbci dali za dobrou cenu) a zkusit si to na necisto, pokud to bude gut, tak to udelat na vsech...

Odesláno

No narazil jsem na stranky fanousku Renaulta 19 - jeden z clenu tam daval prispevek /i s fotkama/ jak to menil. Braska R19 ma a myslim si, ze tapucirka je tam dost podobna. Zacal jsem taky uvazovat o zmene, ale jelikoz sedadla jsou sladena s tapucirkou, tak na to kaslu :)

Odesláno

Kde jsou ty stranky? Videl jsem aby to bylo sladeny, tak davaji stejnou latku take na vnitrni cast sedaku (je to takove ohraniceni) a vypada to fajnove. Mam sedy tapecirunk a venek stribrno/cerveny. Videl bych to tak na sedo/cervena latka aby to netlouklo a seda byla podobna te original. (Mazda 3 http://www.autorevue.cz/Automobilka/Ar.asp?ARI=3227&CHID=2&EXPS=&EXPA= ) misto cerne sediva.Jen o tom tak premyslim, protoze hlavne u ridice mam tu latku u madla trochu otahanou.

Odesláno
Napsán autorem Fusion

ja bych to udelal tak, ze bych na vrakacu to koupil na jedny dvere (pokud by to blbci dali za dobrou cenu) a zkusit si to na necisto, pokud to bude gut, tak to udelat na vsech...

BLBECKU

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Napsán autorem Fusion

BLBECKU

a kdyz si pak nabouras dvere tak mas nahradni, ze:D:D

Odesláno

Pro me a za me si to udelejte treba z perskeho koberce, lip to stejne nepojede a sedet to bude taky porad stejne. Reaguju na tudle vetu - (pokud by to blbci dali za dobrou cenu).

Takze jeste jednou pro Fusiona: BLBECKU!!

Odesláno

No ja mam treba dilu na 406 fakt dost a tuhle vetu sem si vzal asi prilis osobne. Nemam proste rad hazeni lidi do jednoho pytle. Vsude jsou mezi lidma kurvy, muze to byt nejaka lopata nebo doktor, ale nejde proste kvuli jednomu hajzlovi vsechny ostatni nazyvat blbci.

Odesláno

david: fakt to bylo na ty Brnensky \"vrakoviste peugeot\" chytraky. Omlouvam se pokud se te to dotklo, protoze takhle obecne sem to fakt nemyslel. Kupoval sem dily v Kladne a tam byli solidni. Ja prve myslel ze me rikas blbecku kvuli tomu napadu si to nejprve vyzkouset. Videl sem ze tady obcas neco nabizis, a asi mas vrakac nebo tak, a rad s tebou v budoucnu udelam obchod. Jeste jednou se omlouvam, bylo to nedorozumeni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...