Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj lidi mám dotaz, páč mi teče ZL brzdový váleček a pakny maj taky celkem před smrtí tak sem se to rozhodl udělat, ale když sem koukal na net, tak sou jak 2 druhy těch válečků tak i čelistí a nevím co mam já??? myslím že sou druhy lucas a bendix?

[upravil dne 7/10/09 kovi306]

Odesláno

prase pro tvoje auto ma originalni cislo 4402 A8 VÁLEC KOLA DIAM 20,6 LITINA , pakny maji cislo 4241 J1 SADA 4 SEGMENTŮ 203X38 BEZ AZBESTU - A005

podle tech cisel dohledas spravne dily v kazdem katalogu nebo eshopu

[upravil dne 7/10/09 Ferry]

Odesláno

jeste dodam ze repas sada na prase ma cislo 4449 42 a stoji 500Kc v Peugeotu

V Autokelly koukam, ze novy prase od ATE stoji 545Kc bez klubove slevy a ma cislo AT 020409

Odesláno

takže sem pohledal a něco našel myslíte že by mi tam šla tato sada??? Katalogové číslo: 4625

od roku výroby: [09/95]

Použití: pro vozidla s ABS

montovací strana: zadní náprava

průměr otvoru [mm]: 20,64

a toto?? od roku výroby: [09/95]

Použití: pro vozidla s ABS

montovací strana: zadní náprava

brzdové obložení: s obložením

průměr [mm]: 203

Šířka [mm]: 39

brzdový systém: Lucas

zkušební značka: E1 90R-01256/045

zkušební značka: E1 90R-011043/031

[upravil dne 7/10/09 kovi306]

Odesláno
Původně zaslal: Dakie

koukám, že se tam můžou registrovat jen opraváři nebo správní orgány :( co když se registruju jako běžný občan?

jsem tam jako bezny obcas a neni zadny problem ;)

Odesláno

uz jsem psal, prase bud ten kod LP 4625 za 421kc nebo znackovy od ATE (dal bych mu asi prednost) s cislem AT 020409 za 545kc a pakny jsou v poradku, muzu doporucit, ATE mam na 106

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak je to doma mělo by to sedět aale nečekal sem že bude ten váleček 1 za 545Kč??? má vůbec cenu měnit jen 1 nebo mam koupit i ten druhý...mě totiž jeden teče a druhý ne tak možná že by stačilo ten co teče???:myslim

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

tak je to doma mělo by to sedět aale nečekal sem že bude ten váleček 1 za 545Kč??? má vůbec cenu měnit jen 1 nebo mam koupit i ten druhý...mě totiž jeden teče a druhý ne tak možná že by stačilo ten co teče???:myslim

to je dobrá cena!na 309 jsem zháněl kdysi a nejlevnější byl za 950Kč.Vyměn oba.Mě potom ten druhej taky odešel už po půl roce
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jsem tam jako bezny obcas a neni zadny problem ;)

zkoušel sem několikrát, a ne ane anejde mi přihlásit,kdysy mi to šlo,asi před rokem,a ted,asi 1/2roku se tam nedostanu:myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Prosimvás, chtěl bych si přetěsnit zadní brzdový váleček. V kelly mají sady kolem 150Kč. Známý to dělal na 309 a říkal, že až to rozdělal, tak zjistil že tam můžou být dvě různé opravné sady. Jde zjistit, jestli je ten váleček s redukčním ventilem nebo bez? Váleček je lucas. VIN - VF37ANFZ230678112

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...