treassure Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Takže vymontit ventilky? A ještě se zeptám na neorigo kola se dají ventilky objednat v peugeotu? Cena? A stačí jen nasadit nebo je potřeba ještě zásah do pc? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Čítal si ten odkaz v predošlom príspevku? Tam to všetko máš. Áno dajú sa objednať, treba ísť na dia prihlásiť. [upravil dne 4.11.2009 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Jaké ventilky na neorigo kola?????? Jestli myslíš snímače tlaku tak na neorigo kola žádné neexistují......kdybys pořádně četl tak pochopíš že se ty snímače z origo dají dát i na neorigo kola.....co je na tom tak nepochopiltelné?????? Citovat
treassure Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tak psal jsi že ventilek je snímač, takže vymontovat a dát na kola které tam budu mít to chápu, no ptal jsem se jestli je možnost zmíněný ventilek(snímač) sehnat a kde? Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Nový v pežo za cca 2500 Kč / ks + přihlášení Citovat
denoo Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 ja idem jeden snimac vymenit, tam dufam netreba ist zas na pc do peugeotu Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 no s tím teda počítej že to bude potřeba.......... Citovat
denoo Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 no preto sa pytam, lebo v peugeote mi povedali ze to netreba prihlasovat ked sa jedna iba o vymenu senzora tlaku v pneumatikach Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 No já nevím......ruku do ohně bych za to ale nedal.....no zkus a uvidíš...jen si pro jistotu než nazuješ gumu na kolo opiš z toho nového čidla tlaku všechny čísla .....při možném přihlašování je to potom jednodušší..... Citovat
denoo Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 no vyzera to tak, ze ho mozno nakoniec nebudem menit, dnes mi volal z pneuservisu, stary rafik co je s tymto cidlom spojeny, sme zrezali potial ked bol prasknuty, vyrezali zavit dovnutra dlhsi, a volali mi ze je to v pohode a drzi, cize nefuci. Este uvidim ked to bude na aute, ci sme pri tejto uprave nejako neposkodili samotny senzor podtlaku pneumatik. Vysledok je taky, ze je rafik na kolese asi o 7-8 mm kratsi, inak by to malo byt ok. Dufam ze to bude ok, usetrim aspon kopec penazi, kedze senzor bol v poriadku, s tymi som problem nidky nemal, 98 euro stoji senzor, plus ak bude treba tak 20 euro cca za pocitac prihlasnie. to je dost. Inak opravna sada nepomoze v tomto pripade Citovat
alihen Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 ty si mal prasknuty rafik? cize disk??? a rezal si ho? nebojis sa na tom jazdit? mozno si usetril 98euro, ale co bezpecnost??? Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Podle mě myslí ventilek s čidlem a ne ráfek(disk)...... Citovat
denoo Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 nie nie, iba ventilek ktory je bohuzial spojeny aj stym nestastnym cidlom, ktore mam v poriadku. Tak nakoniec aj tak guma vyfucala, dal som rezervu, objednal novy senzor a pondelok sa nahodi, kaslem na to, nebudem spekulovat, v tomto pripade ide o bezpecnost, a nechcem vediet co by sa stalo keby ventilok povolil na dialnici napr. Asi ho aj bude treba prihlasit na pc nakoniec, a musim do peugeotu , u nas v Mikone pneuservise nevedeli ani vyvazit koleso, vraj to tam nepasuje ci co. ä Uz mi pocitac hlasi chybu, Kontrola tlaku pneumatik nie je monitorovana a ukazuje na to zadne koleso obrazok.Koleso mam v kufri so senzorom, tak tam ho asi nechyta pocitac, neviem aky to ma dosah Citovat
alihen Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 na nete som nasiel cidla za 49,-eur ks a nevedeli ti to vyvazit nie nahodou preto, ze namaju vyvazovacku na disky bez stredovej diery? ked som prisiel do Hondy, tiez mechanik hresil ako dlazdic ale nakoniec prezul ´disky na zimne gumy, vyvazil nahodil na auto, este skontroloval tlaky, momentovym klucom dotiahol matice a do suflika som mu hodil dvacku (len tak mimochodom,v Micheline za to odomna chceli 39-40 eur) Citovat
alihen Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 pouzite http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-407-snimace-tlaku-vzduchu-id980724.html len ako podotkol Přema, je mozne, ze sa ich nepodari prihlasit Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Neodporúčam kupovať použité čidlá. Majú batériu, ktorá má obmedzenú životnosť a nedá sa vymeniť. Aby sa vám nestalo, že aj tak o chvíľu budete musieť meniť za nové. Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: denoo nie nie, iba ventilek ktory je bohuzial spojeny aj stym nestastnym cidlom, ktore mam v poriadku. Tak nakoniec aj tak guma vyfucala, dal som rezervu, objednal novy senzor a pondelok sa nahodi, kaslem na to, nebudem spekulovat, v tomto pripade ide o bezpecnost, a nechcem vediet co by sa stalo keby ventilok povolil na dialnici napr. Asi ho aj bude treba prihlasit na pc nakoniec, a musim do peugeotu , u nas v Mikone pneuservise nevedeli ani vyvazit koleso, vraj to tam nepasuje ci co. ä Uz mi pocitac hlasi chybu, Kontrola tlaku pneumatik nie je monitorovana a ukazuje na to zadne koleso obrazok.Koleso mam v kufri so senzorom, tak tam ho asi nechyta pocitac, neviem aky to ma dosah To kolo musí být spojeno s kostrou auta.....a v kufru ho asi nemáš spojené s kostrou tak proto to čidlo nevidí..... Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Neodporúčam kupovať použité čidlá. Majú batériu, ktorá má obmedzenú životnosť a nedá sa vymeniť. Aby sa vám nestalo, že aj tak o chvíľu budete musieť meniť za nové. Jo jo staré čidla to je blbost....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.