Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jaké ventilky na neorigo kola?????? Jestli myslíš snímače tlaku tak na neorigo kola žádné neexistují......kdybys pořádně četl tak pochopíš že se ty snímače z origo dají dát i na neorigo kola.....co je na tom tak nepochopiltelné??????

Odesláno

Tak psal jsi že ventilek je snímač, takže vymontovat a dát na kola které tam budu mít to chápu, no ptal jsem se jestli je možnost zmíněný ventilek(snímač) sehnat a kde?

Odesláno

No já nevím......ruku do ohně bych za to ale nedal.....no zkus a uvidíš...jen si pro jistotu než nazuješ gumu na kolo opiš z toho nového čidla tlaku všechny čísla .....při možném přihlašování je to potom jednodušší.....

Odesláno

no vyzera to tak, ze ho mozno nakoniec nebudem menit, dnes mi volal z pneuservisu, stary rafik co je s tymto cidlom spojeny, sme zrezali potial ked bol prasknuty, vyrezali zavit dovnutra dlhsi, a volali mi ze je to v pohode a drzi, cize nefuci. Este uvidim ked to bude na aute, ci sme pri tejto uprave nejako neposkodili samotny senzor podtlaku pneumatik. Vysledok je taky, ze je rafik na kolese asi o 7-8 mm kratsi, inak by to malo byt ok.

Dufam ze to bude ok, usetrim aspon kopec penazi, kedze senzor bol v poriadku, s tymi som problem nidky nemal, 98 euro stoji senzor, plus ak bude treba tak 20 euro cca za pocitac prihlasnie. to je dost.

Inak opravna sada nepomoze v tomto pripade

Odesláno

nie nie, iba ventilek ktory je bohuzial spojeny aj stym nestastnym cidlom, ktore mam v poriadku. Tak nakoniec aj tak guma vyfucala, dal som rezervu, objednal novy senzor a pondelok sa nahodi, kaslem na to, nebudem spekulovat, v tomto pripade ide o bezpecnost, a nechcem vediet co by sa stalo keby ventilok povolil na dialnici napr. Asi ho aj bude treba prihlasit na pc nakoniec, a musim do peugeotu , u nas v Mikone pneuservise nevedeli ani vyvazit koleso, vraj to tam nepasuje ci co. ä

Uz mi pocitac hlasi chybu, Kontrola tlaku pneumatik nie je monitorovana a ukazuje na to zadne koleso obrazok.Koleso mam v kufri so senzorom, tak tam ho asi nechyta pocitac, neviem aky to ma dosah

Odesláno

na nete som nasiel cidla za 49,-eur ks

a nevedeli ti to vyvazit nie nahodou preto, ze namaju vyvazovacku na disky bez stredovej diery? ;)

ked som prisiel do Hondy, tiez mechanik hresil ako dlazdic ale nakoniec prezul ´disky na zimne gumy, vyvazil nahodil na auto, este skontroloval tlaky, momentovym klucom dotiahol matice a do suflika som mu hodil dvacku (len tak mimochodom,v Micheline za to odomna chceli 39-40 eur) :(

Odesláno

Neodporúčam kupovať použité čidlá. Majú batériu, ktorá má obmedzenú životnosť a nedá sa vymeniť. Aby sa vám nestalo, že aj tak o chvíľu budete musieť meniť za nové.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

nie nie, iba ventilek ktory je bohuzial spojeny aj stym nestastnym cidlom, ktore mam v poriadku. Tak nakoniec aj tak guma vyfucala, dal som rezervu, objednal novy senzor a pondelok sa nahodi, kaslem na to, nebudem spekulovat, v tomto pripade ide o bezpecnost, a nechcem vediet co by sa stalo keby ventilok povolil na dialnici napr. Asi ho aj bude treba prihlasit na pc nakoniec, a musim do peugeotu , u nas v Mikone pneuservise nevedeli ani vyvazit koleso, vraj to tam nepasuje ci co. ä

Uz mi pocitac hlasi chybu, Kontrola tlaku pneumatik nie je monitorovana a ukazuje na to zadne koleso obrazok.Koleso mam v kufri so senzorom, tak tam ho asi nechyta pocitac, neviem aky to ma dosah

To kolo musí být spojeno s kostrou auta.....a v kufru ho asi nemáš spojené s kostrou tak proto to čidlo nevidí.....

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Neodporúčam kupovať použité čidlá. Majú batériu, ktorá má obmedzenú životnosť a nedá sa vymeniť. Aby sa vám nestalo, že aj tak o chvíľu budete musieť meniť za nové.

Jo jo staré čidla to je blbost.......:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...