JardaMoj Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 groovred - to jo ty folie sou super, ale taky se to vyhreje. kort ted mi odesla klima, takze hruza!! ale snad v pondeli zase bude) Jinak jsem videl na silnici jen 3 sedany ve V6ce, z toho 2 cizinci. Je to super auticko. SV 24 - tim ze sou sedacky z anglana tak je mam obracene. puvodni ridicovu mam u spolujezdce. Na tu potrebuju jednotku, tu proste nerozhejbeme.. a puvodni spolujezdcovu kterou mam ted jako ridicovu sme rozhejbali v pohode. jen zapojit a jede. [upravil dne 17/7/10 JardaMoj] Citovat
čakom Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 SV 24: koukni do sekce tuning a do vlakna kůže do 406 ted se to tam řeší JardaMoj: tobe nejede spolujezdcova sedačka? [upravil dne 17.7.2010 čakom] Citovat
JardaMoj Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 uz sem si poridil jednotku, takze uz je v procesu rozhejbavani:super myslim ze zrovna vcera sem nasel ty tvoje planky zapojeni sedacek.. ) Citovat
groovred Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 takze jsi videl jen tri sedany vo V6?:mrk a stoho dva cizinci? mno mozna jsi videl mne pokud ten jeden mnel SK poznavacky zacinajici PE-.... :D:D:D:D:D jo ale je fakt pravda ze nas je hooodne malo uz mi to rikali i v nekterych servisech a kdyz mi vykradli auti tak policejti chteli abych jim ukazal motor a nastartoval protoze mi nevěrili kdyz vydeli na boku lemovani V6 :D:D:D Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2010 Odesláno 18. červenec 2010 na zprovozneni sedačky z pameti nepotřebuješ žadnou jednotku. stači to jen trochu přepijit Citovat
JardaMoj Odesláno 18. červenec 2010 Autor Odesláno 18. červenec 2010 groovred - az tak jo? tak to je husty, to asi policajti neznaj no. jinak sem potkal polaka a nemce a cech byl v centru, mel takovou tmave sedivou barvu. ale vypadal ze mu je uplne jedno co ma pod kapotou:P čakom - to kdybych vedel driv. .bohuzel se v tom vubec nevyznam a znamej se stim asi nechtel s*at tak mi proste rekl at si poridim jednotku. stejne kdyz sem mu ji dal do ruky stim prestrizenym svazkem ,,kabliku,, tak nebyl moc rad .. Citovat
JardaMoj Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 tak jsem si poridil budiky z coupe . byl jsem mile prekvapen kdyz sem zjistil ze mi funguje i teplota oleje pred coupe [upravil dne 27/7/10 JardaMoj] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 dneska jsem videl na zivo a mas to pekny chlape Citovat
JardaMoj Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 diky ty taky:super mas moc hezky auticko:) Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: JardaMoj ...........Jinak jsem videl na silnici jen 3 sedany ve V6ce, z toho 2 cizinci. Je to super auticko. Na klubu byval v 3,0 i kombik (mel ho byvaly predseda a zakladatel klubu Masinka a myslim, ze jeste nekdo z Jihlavy) - tech bylo opravdu jen par Citovat
JardaMoj Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Medvěd - kombajna sem videl ve v6ce zatim jen na netu, tech je docela dost. jinak na silnici zatim ne. Citovat
dzana.m Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 tak to si ještě dopadl dobře jak koukám tak svetlo a trochu vyklepnout haupnu:) Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 skoda, holt stane se, tohle pujde opravit jeste dobre, kdybys potreboval svetlo, nerozbite prave svetlo mi z opravy moji bouracky zbylo (ja rozbil levy, ale daval jsem obe novy), muzem se potkat nekde v praze nebo prijed do Brezinevsi do Letnan Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 ouuu tyjo taka skoda ale hlavne ze se nic vazneho nestalo :-) Citovat
JardaMoj Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 docela sem koukal ze se stalo jen tohle. letel sem asi 90 a dostala plnou slupu. srnka vstala a utekla, ale myslim ze na tom nebude moc dobre.. no nastasti to dopadlo fajn.. Ferry - svetlo budu kupovat nove. Mel sem asi mesic stare DEPA, takze jen dokoupim tohle aby byli stejny. Jinak kapotu jsem planoval stejne novou a jeste to schytal blatnik, ten uz je taky stejnak na odpis, je celej prorezlej.. Citovat
JardaMoj Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 tak jsem zase zacel neco delat na aute po delsi pauze (sejmuta srnka, nestartovani motoru).. Cely predek auta dostal novy lak .. .. poridil jsem i pruziny 40/40 (diky BrankoKK) origo snizeny tolik jsem u zadku necekal.... lizo muselo dolu [upravil dne 15/10/10 od JardaMoj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.