Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 3.0 - projekt "invisible" ))

Recommended Posts

Odesláno

groovred - to jo ty folie sou super, ale taky se to vyhreje. kort ted mi odesla klima, takze hruza!! ale snad v pondeli zase bude) Jinak jsem videl na silnici jen 3 sedany ve V6ce, z toho 2 cizinci. Je to super auticko.

SV 24 - tim ze sou sedacky z anglana tak je mam obracene. puvodni ridicovu mam u spolujezdce. Na tu potrebuju jednotku, tu proste nerozhejbeme.. a puvodni spolujezdcovu kterou mam ted jako ridicovu sme rozhejbali v pohode. jen zapojit a jede.

[upravil dne 17/7/10 JardaMoj]

Odesláno

SV 24: koukni do sekce tuning a do vlakna kůže do 406 ted se to tam řeší ;)

JardaMoj: tobe nejede spolujezdcova sedačka?

[upravil dne 17.7.2010 čakom]

Odesláno

takze jsi videl jen tri sedany vo V6?:mrk:mrk a stoho dva cizinci? mno mozna jsi videl mne pokud ten jeden mnel SK poznavacky zacinajici PE-.... :D:D:D:D:D:D jo ale je fakt pravda ze nas je hooodne malo uz mi to rikali i v nekterych servisech a kdyz mi vykradli auti tak policejti chteli abych jim ukazal motor a nastartoval protoze mi nevěrili kdyz vydeli na boku lemovani V6 :D:D:D:D

Odesláno

groovred - az tak jo? tak to je husty, to asi policajti neznaj no.:aut jinak sem potkal polaka a nemce a cech byl v centru, mel takovou tmave sedivou barvu. ale vypadal ze mu je uplne jedno co ma pod kapotou:P

čakom - to kdybych vedel driv. .bohuzel se v tom vubec nevyznam a znamej se stim asi nechtel s*at tak mi proste rekl at si poridim jednotku. stejne kdyz sem mu ji dal do ruky stim prestrizenym svazkem ,,kabliku,, tak nebyl moc rad :D ..

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

...........Jinak jsem videl na silnici jen 3 sedany ve V6ce, z toho 2 cizinci. Je to super auticko.

Na klubu byval v 3,0 i kombik (mel ho byvaly predseda a zakladatel klubu Masinka a myslim, ze jeste nekdo z Jihlavy) - tech bylo opravdu jen par

Odesláno

skoda, holt stane se, tohle pujde opravit jeste dobre, kdybys potreboval svetlo, nerozbite prave svetlo mi z opravy moji bouracky zbylo (ja rozbil levy, ale daval jsem obe novy), muzem se potkat nekde v praze nebo prijed do Brezinevsi do Letnan

Odesláno

docela sem koukal ze se stalo jen tohle. letel sem asi 90 a dostala plnou slupu. :( srnka vstala a utekla, ale myslim ze na tom nebude moc dobre.. no nastasti to dopadlo fajn..

Ferry - svetlo budu kupovat nove. Mel sem asi mesic stare DEPA, takze jen dokoupim tohle aby byli stejny.

Jinak kapotu jsem planoval stejne novou a jeste to schytal blatnik, ten uz je taky stejnak na odpis, je celej prorezlej..

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak jsem zase zacel neco delat na aute po delsi pauze (sejmuta srnka, nestartovani motoru)..

Cely predek auta dostal novy lak

89856105.jpg

..

origo.jpg

..

poridil jsem i pruziny 40/40 (diky BrankoKK)

origo

p9140999.jpg

snizeny

p9261045.jpg

tolik jsem u zadku necekal....

p9261047.jpg

lizo muselo dolu :)

p9261048.jpg

[upravil dne 15/10/10 od JardaMoj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...