Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 3.0 - projekt "invisible" ))

Recommended Posts

Odesláno

dekuji vsem. jj uz sem slysel ze ta krytka je predrazena a ze na vrakarnach moc nejsou, zkusim se poptat, uvidim.:roll Jinak tenhle trilitrak si bere cca 12l/100, :roll po tydnu jezdeni vidis palivovou rucicku na uplne druhy strane, coz me poprve docela zarazilo, ale co bych taky chtel, ze? :D Jinak je to suprovy auticko.

Odesláno

stou spotrebou, vim ze na to jak krasne to jezdi a jak je to silny je to dobry. :) ale stejne me to prvne zarazilo :D a stim snizovanim, rikam to taky.. aspon dva centacky dolu, problem jsou ale kola. kdyz jedu uz nalozenej a padne mi to tak o 3 cm dolu, tak pri kazdym hrbolu drhnu o podbehy...

Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

dekuji vsem. jj uz sem slysel ze ta krytka je predrazena a ze na vrakarnach moc nejsou, zkusim se poptat, uvidim.:roll

Tak zkus punkace, třeba mu chybí ta krytka na druhé straně jak tobě. Domluvte se a kupte si sadu v Peugeotu dohromady a vyjde vás to na krásných cca 400kč. :aut Už jsem viděl dražší prkotiny v Peugeotu a na vrakovišti po vás budou chtít třeba to samé. :)

Odesláno

podlozky by to nezmenili. . myslim ze kola sedej perfektne, ale jak jsem dole, sem tam slysim nakej ten skrabanec.. i kdyz nase prazsky silnice taky stojej za h.... :nevim snizit bych to urcite chtel,, uvidime casem. ted jsem totalne bankrot :D dekuji za rady :super

Odesláno

Takze o wolfikovu 406 je konecne postarane :)

Dlho ju predaval, a myslim, ze si nasla spravneho majitela :)

Drzim s nou palce, nech poslucha, a robi len radost.

Taky se priklanim, ze 12 litru, na tak silne auto, je celkem OK .. :) Navi kdyz to este porovnam s kupnou sumou, neni o com :P

Odesláno

Je možný, že jsem jí viděl včera odpo zaparkovanou kousek od Bulovky? Jel jsem z práce a mám za to, že to byla ona :myslim

Odesláno

stou spotrebou, vim ze na to jak krasne to jezdi a jak je to silny je to dobry. :) ale stejne me to prvne zarazilo :D a stim snizovanim, rikam to taky.. aspon dva centacky dolu, problem jsou ale kola. kdyz jedu uz nalozenej a padne mi to tak o 3 cm dolu, tak pri kazdym hrbolu drhnu o podbehy...

Pro začátek bych vyměnil stabilizátory na zadní nápravě, tyhle už budou mít svoje za sebou. Mě u 406ky pomohlo dost a nikdy jsem neškrtnul, měl jsem 225/45/17

Odesláno

drhne ti to. no je to i tím že tady málo kdo dokáže spočítat ET při změně kol. Výsledné ET není na to aby kola nesmyslně koukaly ven nebo byly zarovno z blatníky.Já mám coupé na podvozku D2 -75mm a kola 235/40/18 což je ve výsledku větší průměr než origo a nikde to neškrtne ani trošku.

Odesláno
Původně zaslal: tom406

drhne ti to. no je to i tím že tady málo kdo dokáže spočítat ET při změně kol. Výsledné ET není na to aby kola nesmyslně koukaly ven nebo byly zarovno z blatníky.

To bude tím, že většina lidí tu kupuje podložky o šířích 5,10, 15 .... mm klasicky někde přes e-shop, málokdo si jako ty nechá udělat podložky na míru, dle potřeby. Tam bude možná chyba. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...