Dakie Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 pěkná kárka! kolik si tak ten 3,0l sežere? Citovat
JardaMoj Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 dekuji vsem. jj uz sem slysel ze ta krytka je predrazena a ze na vrakarnach moc nejsou, zkusim se poptat, uvidim. Jinak tenhle trilitrak si bere cca 12l/100, po tydnu jezdeni vidis palivovou rucicku na uplne druhy strane, coz me poprve docela zarazilo, ale co bych taky chtel, ze? Jinak je to suprovy auticko. Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 máš to moc moc pekný a co se týče spotřeby tak jsme natom stejne a 12 l na 100km zas není moc:) Citovat
wooody Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 krasavice, je to fakt luxusní kárka, jenom by chtěla malinko dolu.... Citovat
JardaMoj Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 stou spotrebou, vim ze na to jak krasne to jezdi a jak je to silny je to dobry. ale stejne me to prvne zarazilo a stim snizovanim, rikam to taky.. aspon dva centacky dolu, problem jsou ale kola. kdyz jedu uz nalozenej a padne mi to tak o 3 cm dolu, tak pri kazdym hrbolu drhnu o podbehy... Citovat
wooody Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 menší profil gumy, přidat dorazy nebo koupit sportovní :super Citovat
JardaMoj Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 jj, diky za radu. uvidim, stejne ted nemam penizky abych si to poridil.. Citovat
čakom Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 moc pěkna 406:super co tam máš za rozměr gum a alu že ti to štrejchá? Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: JardaMoj dekuji vsem. jj uz sem slysel ze ta krytka je predrazena a ze na vrakarnach moc nejsou, zkusim se poptat, uvidim. Tak zkus punkace, třeba mu chybí ta krytka na druhé straně jak tobě. Domluvte se a kupte si sadu v Peugeotu dohromady a vyjde vás to na krásných cca 400kč. Už jsem viděl dražší prkotiny v Peugeotu a na vrakovišti po vás budou chtít třeba to samé. Citovat
JardaMoj Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 mam 17ky rafky a pneu 215/45z . sedej tam perfektne, dru trosicku jen kdyz mam plnej kufr a kdyz spadnu do nejakyho hrbolku na silnici.. Citovat
309GT Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Ajaký ty kola mají ET? Nevyřešili by to podložky? Citovat
JardaMoj Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 podlozky by to nezmenili. . myslim ze kola sedej perfektne, ale jak jsem dole, sem tam slysim nakej ten skrabanec.. i kdyz nase prazsky silnice taky stojej za h.... snizit bych to urcite chtel,, uvidime casem. ted jsem totalne bankrot dekuji za rady Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Takze o wolfikovu 406 je konecne postarane Dlho ju predaval, a myslim, ze si nasla spravneho majitela Drzim s nou palce, nech poslucha, a robi len radost. Taky se priklanim, ze 12 litru, na tak silne auto, je celkem OK .. Navi kdyz to este porovnam s kupnou sumou, neni o com Citovat
JardaMoj Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 Zatim posloucha vyborne dekuji tak do budoucna snad bude vse pohode Citovat
MJSytic Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Je možný, že jsem jí viděl včera odpo zaparkovanou kousek od Bulovky? Jel jsem z práce a mám za to, že to byla ona Citovat
JardaMoj Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 tak to opravdu ona byla chodim tam cvicit a parkuju pred tim fitkem tam:super dobrej postreh:super Citovat
Ajdamek Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: JardaMoj stou spotrebou, vim ze na to jak krasne to jezdi a jak je to silny je to dobry. ale stejne me to prvne zarazilo a stim snizovanim, rikam to taky.. aspon dva centacky dolu, problem jsou ale kola. kdyz jedu uz nalozenej a padne mi to tak o 3 cm dolu, tak pri kazdym hrbolu drhnu o podbehy... Pro začátek bych vyměnil stabilizátory na zadní nápravě, tyhle už budou mít svoje za sebou. Mě u 406ky pomohlo dost a nikdy jsem neškrtnul, měl jsem 225/45/17 Citovat
tom406 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: JardaMoj stou spotrebou, vim ze na to jak krasne to jezdi a jak je to silny je to dobry. ale stejne me to prvne zarazilo a stim snizovanim, rikam to taky.. aspon dva centacky dolu, problem jsou ale kola. kdyz jedu uz nalozenej a padne mi to tak o 3 cm dolu, tak pri kazdym hrbolu drhnu o podbehy... drhne ti to. no je to i tím že tady málo kdo dokáže spočítat ET při změně kol. Výsledné ET není na to aby kola nesmyslně koukaly ven nebo byly zarovno z blatníky.Já mám coupé na podvozku D2 -75mm a kola 235/40/18 což je ve výsledku větší průměr než origo a nikde to neškrtne ani trošku. Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: tom406 drhne ti to. no je to i tím že tady málo kdo dokáže spočítat ET při změně kol. Výsledné ET není na to aby kola nesmyslně koukaly ven nebo byly zarovno z blatníky. To bude tím, že většina lidí tu kupuje podložky o šířích 5,10, 15 .... mm klasicky někde přes e-shop, málokdo si jako ty nechá udělat podložky na míru, dle potřeby. Tam bude možná chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.