fari Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 na 2.0 hdi novy model 99 budu asi muset menit palivove dopravni cerpadlo v nadrzi. auto mi prestalo jet (po dvou dnech chytlo, ale se skytanim chciplo, jako kdyz dojde nafta) kdyz se zapne klicek cerpadlo nevrci. kontroloval jsem pojisky, OK. pro jistotu jsem zkusil tu co ma byt podle uziv. prirucky na cerpadlo vymenit. nic. na svorkovnici u nadrze je na dvou pinech kostra na jeden jde 12 V na druhy cca 2,8 V. to by snad melo byt ok????? netusite nekdo jestli je cerdlo spinane jeste pres nejake rele? a kde by pripadne bylo? zkousel jsem i odpojit privodni hadicku u fitru a zapnou klicek, zadna nafta netekla. tak jsem usoudil, ze to bude asi tim cerpadlem. mohlo by to byt i neco jineho? nemate s tim nekdo nahodou nejakou zkusenost? treba nejaky typ jak to odzkouset? nasel jsem docela hezky orazkovy navod jak to vyndat. dela se i vreplikach nebo jen v originale. jake jsou asi ceny? diky za kazdou radu Citovat
dobrmik Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 no myslím že toho tu je dost..použij hledání..ale na 90%je to čerpadlo..zkus do něj bouchnout..jestli se na chvilku chytí je to jasný...a když ti tam jde proud pak neni co resit... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 dej si HLEDANI--je tu o čerpadle vše--cena 3--6 tisíc kč.(podle toho,co všechno vyměníš) Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 tady máš možná tip-- [upravil dne 6/10/09 ozzy56] Citovat
stalmik Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 využiji tohle téma k tomu abych se zeptal také na čerpadlo, ovšem mě funguje s tím, že u ostatních natlakuje a vypne po zapnutí klíčku, ale mě tlakuje pořád dál a dál.. prostě ani po natlakování potrubí a vypnutým motoru nevypne.. Ví někdo kde je problém?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.