Michael coupé Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Prosím o info co je to a k čemu slouží to zakroužkované na obrázku,dnes jsem prohlížel motor a trošku to ve spoji prolínalo,tak jsem to zalepil,ale zajímá mě k čemu to je? Vedou tam hadičky od brzdové kapaliny atd..
Michael coupé Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 za moterem je na cvaklá černá krabička obdélníkového tvaru a vedou do ní tři hadičky dvě od brzdovky a ta třetí zespodu
hnusoba Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Zásobník podtlaku. A nejde k nemu hadička s brzdovou kvapalinou ale hadička od posilňovača bŕzd.
Michael coupé Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 a to je k čemu?Asi to nemělo prolínat,že,tak jsem zalepením nic nezkazil?
Radek 306 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 nechtělo by to spíš přetěsnit, než to nějak lepit?
Michael coupé Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 věštím,věštím....... ptal jsem se co to je a k čemu to je ne jestli je to jasný nebo ne nebo přetěsnit či lepit.
MatrixChose Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Není, ale tak když je to zásobník podtlaku, tak to slouží pravděpodobně k tomu, že když nepředvídatelně několikrát za sebou zdupneš brzdu, ztratil by se podtlak a tím i brzdnej účinek, jelikož byto pumpa estíhala doplnit. Díky tomuhle je tam toho podtlaku zásoba a \"nic\" se nemůže stát. Třeba se mýlím, tak mě opravte. Ale logicky mi z názvu vyplývá tohle.
Michael coupé Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 A ještě jedna otázka,nastartuju a když auto chcípnu,tak mi ještě cca 10s jede čerpadlo od nafty,to je normální?Naftové auto mám druhé a 306 BK 2.0hdi to nedělala,tak nevím.? dělá to skoro pořád,ale zaregistroval jsem to pořádně až včera.5x start 5x chcípnutí vyndání klíče,zamknutí a čerpadlo jelo... [upravil dne 4/10/09 Michael coupé] [upravil dne 4/10/09 Michael coupé] Začněte respektovat Pravidla. Z důvodu porušení bodu 3 Pravidel zamykám. Kurt [upravil dne 4.10.2009 Kurt]
Recommended Posts