Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigacne CD NAVTEQ Eastern Europe NW - RT3 G2 Navidrive 2009-2010 (VYRIESENE)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PetaaS

Ahoj všichni, mám problém s NAVI. Stáhnul sem z netu nejnovější mapy Navteq 09-10. Když to hodím do RT3, tak to jde cca 4km perfektně, ale pak se mi ta mapa jakoby usekne (celé je to světle modré), ale názvy ulic a čísla silnic to vypisuje dobře, tak nevím. Pálil sem to z *.iso asi 3x od rychlosti 4x do 16x. Nevíte v čem by mohla být chyba:myslim??

Předem díky za radu.

Buď máš načatou mechniku RT3 , zkus vyčistit, nebo vadné ISO. Psalo se to tady už několikrát.

Pokud by jsi chtěl, dnes jsem dal na aukro moji originál sadu celé evropy . 23cd. Ta pojede 100%

Odesláno

Buď máš načatou mechniku RT3 , zkus vyčistit, nebo vadné ISO. Psalo se to tady už několikrát.

Pokud by jsi chtěl, dnes jsem dal na aukro moji originál sadu celé evropy . 23cd. Ta pojede 100%

To doufám, že ne. Jinak normální CD i MP3 jedou perfektně.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Ahoj všichni, mám problém s NAVI. Stáhnul sem z netu nejnovější mapy Navteq 09-10. Když to hodím do RT3, tak to jde cca 4km perfektně, ale pak se mi ta mapa jakoby usekne (celé je to světle modré), ale názvy ulic a čísla silnic to vypisuje dobře, tak nevím. Pálil sem to z *.iso asi 3x od rychlosti 4x do 16x. Nevíte v čem by mohla být chyba:myslim??

Předem díky za radu.

zdravim, ja mam tiez komplet europu, ale asi by som sa to neodvazil takto ponukat na nete. neni to nahodou nelegalne predavat to? predsa len, nieje to tvoj produkt ale predavas ho... nic v zlom, len sa pytam...

Odesláno

Milhaus ty mapy koupil legálně oficiálně, tak je klidně může prodat dál.... Jestli ty jsi je stáhnul někde z netu a chtěl by jsi je prodávat,tak riskuješ trestný čin!;)

Odesláno

to je blbosť tým že ich kúpil zaplatil len za seba ale určite nie za ich ďalšie šírenie cd s hudbou si takisto kúpiš ale ak ho kopíruješ a ďalej šíriš už to nie je v poriadku

Odesláno

On prodává origo cd s mapami a ne vypaléné.......je to těžké pochopit??????

cituji:

\"\"\"\"\"Pokud by jsi chtěl, dnes jsem dal na aukro moji originál sadu celé evropy . 23cd.\"\"\"\"\"\"\"

[upravil dne 24-11-09 Přema]

Odesláno

Chlapi kľud,

ak predáva svoju sadu CD, je to v poriadku, prešiel asi na iné mapy a inú navigáciu :aut, ale ak si ich pre seba okopčil a origo predáva, nevidím rozdiel medzi ním a sebou:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Přema

On prodává origo cd s mapami a ne vypaléné.......je to těžké pochopit??????

cituji:

\"\"\"\"\"Pokud by jsi chtěl, dnes jsem dal na aukro moji originál sadu celé evropy . 23cd.\"\"\"\"\"\"\"

[upravil dne 24-11-09 Přema]

aha, to som sa teda vyznamenal... sorac... :) to slovko original, som akosi prehliadol... asi som prepracovany :blablabla asi potrebujem dovolenku a panaka... :aut

Odesláno
Původně zaslal: marekxy

uz som stiahol viac map ale vsade je slovensko pokrite asi ako ... len dialnice a par ciest okolo nich. ma niekto aj podrobnu mapu slovenska?

JJ kukni do mail-a:mrk

Odesláno

Předem díky za radu.

Tak problém vyřešen:roker, zřejmě se jednalo o vadný iso soubor. Stáhnul jsem to pak ještě jednou někde jinde a už to fičí bez problému.;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

jojo dobra prace patko...

Luko, mohol by som Ta velmi pekne poprosit aby si mi poslal fungujuci link na RT3 G2 na mail Rendon1@azet.sk Vopred velke dakujem

Odesláno

Aj ja aj ja by som chcel prosíííííííííííííím. Predtým mi niekto poslal linky ale kým som ich začal sťahovať už nefungovali. Môj email. je pajo30@gmail.com

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...