Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím tak by mě zajímalo jeslti pak tady je někdo kdo dal na motor 1.1i 44Kw turbo. zajímalo by mě jeslti to jde reálně. turbo by asi nebyl problém tam dostat místa tam je u svodů dost. Jak ale řešítě váhu vzduchu pracuje sama nebo je nutné nastavené řídicí jednotku. A ještě nemáte náhodou někdo vytaženej do interiéru Amper metr nebo voltmetr kolik je aktuálně v baterce proudu .. :D Díkas

Odesláno

tak jeden chlapik v tunigclub206 spravil z 1.1 delo dal tam ostru vačku ladene zvody a cele vyfukove potrubie, sanie, sviečky, a vykonovo z toho spravil skoro 1.6 16V a tušim uvažoval aj o turbe ale teraz som si neni isty či ho tam dal:D ale teraz uvažuje že do toho da naozaj 1.6 16V a tu bude dalej tuniť:D a mimochodom on posunul na tej 1.1 maximalku na cca 190km/h

Odesláno
Původně zaslal: winco

tak jeden chlapik v tunigclub206 spravil z 1.1 delo dal tam ostru vačku ladene zvody a cele vyfukove potrubie, sanie, sviečky, a vykonovo z toho spravil skoro 1.6 16V a tušim uvažoval aj o turbe ale teraz som si neni isty či ho tam dal:D ale teraz uvažuje že do toho da naozaj 1.6 16V a tu bude dalej tuniť:D a mimochodom on posunul na tej 1.1 maximalku na cca 190km/h

Tak to už je dost slušný na 1.1 :D

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Tak to už je dost slušný na 1.1 :D

ja tomu nemohl uveriť až kým tam nehodil fotky z merania vykonu:D a video kolko na tom jel:D

Odesláno

co se týče toho napětí na baterce tak musí ukazovat tolik kolik dobíjí altík.Mě asi 14,2V a ty ampéry nevím co myslíš ale pokud chceš vědět kolik ampér teče při nastrtovaném motoru bez světel a rádia apod. tak u mé V6ky něco kolem 11 Ampér.

Jinak zkratový proud je dle typu akumulátoru ale cca 400A.

Momentální odběr proudu při startování je něco kolem 200A.

Snad ti odpověď stačí:)

post-0-1410961009591_thumb.jpg

Odesláno

jasně že s tím turbem to je spíš jenom taková sranda pro prdel. Ale zajímalo by mě když by se do toho dalo jenom turbo řekněme z 1.4 Hdi peugeot nebo seat toledo 1.9 Tdi .. Jestli by to něco událo nebo jestli by to dálo hovno. Je mi jasné že do 1.1 nemáí cenu nic dávat 1.1 + turbo = smrt :-D . Ake viděl sem jak náký borec do 1.1 dal jenom spoprtovní sání že udál nové sání od spoda na studený vzduch to je na 1.1 taky k ničemu ? .. a s těma budíkama se mi jedná abych věděl na kolik je baterka nabitá jestli jenště nastartuju nebo ne .. Chtěl bych to kuli zvuku ..

Odesláno
Původně zaslal: Bronak

jasně že s tím turbem to je spíš jenom taková sranda pro prdel. Ale zajímalo by mě když by se do toho dalo jenom turbo řekněme z 1.4 Hdi peugeot nebo seat toledo 1.9 Tdi .. Jestli by to něco událo nebo jestli by to dálo hovno. Je mi jasné že do 1.1 nemáí cenu nic dávat 1.1 + turbo = smrt :-D . Ake viděl sem jak náký borec do 1.1 dal jenom spoprtovní sání že udál nové sání od spoda na studený vzduch to je na 1.1 taky k ničemu ? .. a s těma budíkama se mi jedná abych věděl na kolik je baterka nabitá jestli jenště nastartuju nebo ne .. Chtěl bych to kuli zvuku ..

zvuku? jako hudbě? no před startem prostě baterka v klidu by neměla mít pod 12,5V jinak je něco špatně s ní.

Odesláno

Uz se to tu probiralo mnohokrat, takze jen ve zkratce. Pokud to s turbem myslis vazne, tak musis poridit turbo, nechat udelat svody (a asi i vyfuk), predelat sani, poridit programovatelnou ridici jednotku, pokud mas jeste rozdelovac, tak el. zapalovani, nejspis vacky, ne-li ventily a pisty. Vsechny mozny tesneni, palivove cerpadlo, regulator tlaku paliva, vstriky, atd. atd. Plus prace a serizeni. Podtrzeno, secteno te vyjde levneji a lip 1.1 hodit z meze (pripadne prodat) a koupit S16! :papa

EDIT: myslel jsem ze se bavime o 106, u 206 samozrejme verzi RC.

[upravil dne 5/10/09 f3Rd@]

Odesláno

nevim proč by měla být hnedka její smrt 1,1 je konstrukčně stejnej motor jako 1,4 a 1,6 stím že 1,6 má litinovej blok.

lepší než turbo by byl kompresor nemusíš se starat tolik o výfukové potrubí. ladění je jednoduší. já bych dal kompresor velikostí řemenice se dá hezky nastavit tlak a pokud nemáš na program ecu tak dáš před kompresor jednoho webra. samo že to bude bez IC tam by ti zůstavalo palivo. Jo a kompresor hnedka na sací potrubí který si musíš udělat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...