jarco623 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 ahojte tak rozmyslam ze urobim odskok kufra,ale neviem ako to pojde,lebo som mal problem so zapojenim alarmu.mne tam ide do jedneho kabla do motorceka raz plus a potom minus.bude stym nejaky problem?? dam nejaky link http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=17&id_tovar=5015&uroven=3&zaradenie=17&ukaz=detail&hlzaradenie=10 http://zbozi.cz/?q=odskok&itemType=new&sId=gVSutsVPwpieGm3mWx3R&r=zbozi1 mozem pouzit hoci jake alebo mi treba nejake extra??dikid Citovat
Ferry Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 na odskok kufru mivaji alarmy spesl kablik, musi pak ale mit na ovladaci taky spesl tlacitko, takze u tech tritlacitkovych je to bez problemu Citovat
jarco623 Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 ja mam nejaky alaram a tam to je napisane ze sluzi na otvaranie kufra,ale asi mi treba ten motorcek co som dal vyssie. ci nie?? Citovat
Edison Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Ne, na odskok je na centrální jednotce spešl vývod. Proti kostře se na něm při aktivaci objeví asi na 1s +12V. K tomu se kupuje takový elektromagnet, kterým se ovlátá přes bovden odemykací mechanismus. Já to mám na feldě. U P406 k tomu nevidím důvod to mít z důvodu elektrického zámku. Citovat
jarco623 Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 ja by som chcel zavarit zamok na kufry,central mam priamo v bsi a central je original a alarm je nejaky molpir teraz neviem presne,cize trosku som nepochopil da sa to urobit?a je to problemove?ci staci dodat do kufra natiahnut do toho kable a pojde alebo ako?? lebo cakom to ma na 406 ale on nema bsi a neviem ci je to rovnake Citovat
Edison Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Jooo... při zavaření zámku tomu rozumím... Já to ale mám raději pod kontrolou, takže nic... Citovat
jarco623 Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 hmmm skoda,len musim zistit ci by to bolo realne,lebo nechcem nieco pokazit,dufam ze to niekto ma tu urobene.zatim diki Citovat
MatrixChose Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Jde jen o to, jestli tu fci alarm a dálkáč má, pokud jo, není v ničem problém... Citovat
jarco623 Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 no alarm tam nieco ma je tam napisane -vystup na ovladanie batozinoveho priestoru(300mA) alarm je molpir m-a02-rc.tak dufam ze je to toto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.