Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Zdravím, pročetl jsem si vlákno o bouchání za zadu... Myslím, že je to i můj případ, protože sklo na 5. dveří má značnou vůli. Dočetl jsem se tady na fóru, že se to dá celkem lehce upravit tak, že \"seřídím\" zámek. Bohužel jsem se nikde nedočetl jak se k zámku dostat... Je mi jasne, že musim sundat tapec., ale mám strach abych něco nepokazil, protoze je cely nacvakany na umelych \"čudlech\" a ty by určitě praskly při použití větší síly. Je na to nějaký grif? Poradí někdo? Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nejdříve musíš sundat tu textilní část obložení dveří. Pod ní jsou tuším šrouby na uvolnění plastové částí pod kterou je zmiňovaný zámek. Ostatní drží na těch narážecích čudlech. Vycvaknout jdou docela dobře nemusíš mít tak velké obavy z demontáže. V mém případě byl největší problém že se mi nepodařil sundat plastový náhon na stěrač okna a tak jsem musel tapec sundavet přez něj a to je pakárna. Musíš to dělat pouze přes otevřené okno a různě s tím cloumat a po malých kouskách vydolovat. Jakmile se ti to podaří máš volnou cestu k zámku. Ten povolíš a posuneš přiměřeně dolů a tím to okno dotáhneš. Nepřežeď to nebo to nezavřeš. Zpětná montáž byla tapecu byla překvapivě jednoduchá. Toť vše hodně zdaru Citovat
luko407sw Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 klidně je vycvakej sílou a v peugeotu koupiš nové,stojí kolem 8kč/ks...budou líp držet než tam pak rvát ty staré a použité.... pokazit tam není co.... EDIT: brizan byl rychlejsi [upravil dne 1/10/09 luko407sw] Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan Nejdříve musíš sundat tu textilní část obložení dveří. Pod ní jsou tuším šrouby na uvolnění plastové částí pod kterou je zmiňovaný zámek. Ostatní drží na těch narážecích čudlech. Vycvaknout jdou docela dobře nemusíš mít tak velké obavy z demontáže. V mém případě byl největší problém že se mi nepodařil sundat plastový náhon na stěrač okna a tak jsem musel tapec sundavet přez něj a to je pakárna. Musíš to dělat pouze přes otevřené okno a různě s tím cloumat a po malých kouskách vydolovat. Jakmile se ti to podaří máš volnou cestu k zámku. Ten povolíš a posuneš přiměřeně dolů a tím to okno dotáhneš. Nepřežeď to nebo to nezavřeš. Zpětná montáž byla tapecu byla překvapivě jednoduchá. Toť vše hodně zdaru Moment... jdu udělat fotku není mi to jasné... Edit: Už je mi to jasné.... [upravil dne 1/10/09 Ku8icek] Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: luko407sw klidně je vycvakej sílou a v peugeotu koupiš nové,stojí kolem 8kč/ks...budou líp držet než tam pak rvát ty staré a použité.... pokazit tam není co.... EDIT: brizan byl rychlejsi [upravil dne 1/10/09 luko407sw] Aha nevěděl jsem, že to jde koupit....ještě dneska tam zajedu... :-D Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 OK.....moc děkuji.. Teď mě bude trápit jen jedna věc... a to je zadní stěrač.... dočetl jsem se tu, že se to občas stává, že se to zadrhne.... jde o to, že motorek běží jak má....bohužel stěrač se ani nehne... zkoušel jsem to rozebrat... a prostříkat odrezovačem apod. i několikrát.... jenže furt nic no a teď začíná být venku hnusně a já na cestách nemohu použít zadní stěrač? Měl by někdo nějaký tip? Popřípadě troufáte si odhadnout kolik by stála výměna celého dílu? V podstatě celý mechanismus, který je přidělaný na tom skle?? Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 V tvým případě se jedná o položku 2 a 3 00006405Z1 LOŽISKO HŘÍDELE 1 718,75 CZK 2 045,31 CZK 2 045,31 CZK 00006405K3 PATICE OVLÁDÁNÍ 867,00 CZK 1 031,73 CZK 1 031,73 CZK Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 kdyby si chtěl motor tak ten je za: 00006405R1 MOT ZAD STĚR 2 862,50 CZK 3 406,38 CZK 3 406,38 CZK Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan V tvým případě se jedná o položku 2 a 3 00006405Z1 LOŽISKO HŘÍDELE 1 718,75 CZK 2 045,31 CZK 2 045,31 CZK 00006405K3 PATICE OVLÁDÁNÍ 867,00 CZK 1 031,73 CZK 1 031,73 CZK No jo... jenomze, dle mého úsudku je to tak prorezlý, že by se musel karboflexou odříznout stěrač, abych mohl vše odmontovat a dát nové.... to bych se dostal na 10.000 CZK :potlesk to raději budu dál prostřikovat odrezovačem... a budu doufat, že se to jednou povolý.... KUA.... Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 při otevřeném okně se ti otáčí náhon stěrače? Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan při otevřeném okně se ti otáčí náhon stěrače? ANO.... respektive když mám zavřené okno a zapnu stěrač, tak to lupne...pak jdu otevřít okno a motorek se otočí a vráti se do klidového stavu... když mám otevřené okno a zapnutý zadní stěrač tak se motorek netočí... Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Takže nemůžeš ani rukou pohnout stěračem když to máš otevřené nebo alespoň trochu s tím hneš? Jestli že jo tak je tu reálná šance to rozhebat, jestli že ne tak je to na celou rozborku toho mechanismu. Vzhledem k tomu že si říkal že to je celé zarezlé tak to dobřé nevidím. Máš zarezlé i ty šrouby co todrží pohromadě? Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan Máš zarezlé i ty šrouby co todrží pohromadě? No právě, že s tím ani nehnu... ale veškeré matky už dokážu po několika nástřicích odrezovače bezproblému vymontovat... jen ta osička, co jde od stěrače dolů do toho tisícihranu, je asi totálně hotová... nejraději bych vzal vrtačku odvrtal tu osu a koupil jen ten tisícihran s osou na kterou se pridělá stěrač.... Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 To by jsi zničil uložení té osy. Zeptej se na vrakáči a ten díl tam kup. Stejnej problém jsem řešil u předchozího auta a dopadlo to tak že celý dva roky co jsem ho měl jsem jezdil bez zadního stěrače:D Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan To by jsi zničil uložení té osy. Zeptej se na vrakáči a ten díl tam kup. Stejnej problém jsem řešil u předchozího auta a dopadlo to tak že celý dva roky co jsem ho měl jsem jezdil bez zadního stěrače:D Nemáš nějaký tip na vrakáč Peugeotů? V okolí Phy? Bydlím 15 min po dálnici od Phy.. Když to neseženu na vrakáči tak to budu aplikovat jako ty na předešlém vozítku.... Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Za Říčany asi 2km směrem od Prahy je přímo na hlavní velkej vrakáč nejen na Peugeoty, Zeptej se tam zatím vše co jsem potřeboval tam měli;) Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brizan Za Říčany asi 2km směrem od Prahy je přímo na hlavní velkej vrakáč nejen na Peugeoty, Zeptej se tam zatím vše co jsem potřeboval tam měli;) Děkuji moc... hezký den Citovat
Brandy20 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Zdravím, pročetl jsem si vlákno o bouchání za zadu... Myslím, že je to i můj případ, protože sklo na 5. dveří má značnou vůli. Dočetl jsem se tady na fóru, že se to dá celkem lehce upravit tak, že \"seřídím\" zámek. Tak toto je jednoduche, kupit nove vacsie dorazove gumicky priamo v Peugeote, mne to pomohlo Citovat
Ku8icek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Brandy20 Zdravím, pročetl jsem si vlákno o bouchání za zadu... Myslím, že je to i můj případ, protože sklo na 5. dveří má značnou vůli. Dočetl jsem se tady na fóru, že se to dá celkem lehce upravit tak, že \"seřídím\" zámek. Tak toto je jednoduche, kupit nove vacsie dorazove gumicky priamo v Peugeote, mne to pomohlo OK... i to je možnost... ale mám velkou vůli i v tom zámku... asi koupím ohoje (dorazy i ty \"čudly\" - a dotáhnu zámek)... děkuji [upravil dne 1/10/09 Ku8icek] Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Dotažení zámku bude stálejší oprava, dorazy se za čas zase můžou vymačkat a jsme tam kde jsme byli. Když zámek pořádně dotáhneš tak se ti to nehne a máš pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.