michailovic Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Ak niekto zhana to mierne atypicke rele do Peugeota, tak jedna firma zacala robit nahradu za vcelku prijatelnu cenu 10 EUR. Ja osbne ich pouzivam na automaticke zapinanie svetiel na 406 tke. http://www.mongus.eu/produkty/index.php [upravil dne 30/9/09 michailovic] Citovat
Dave_k Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 To vypadá skoro jak nějaký samo domo. Jinak nějaké detaily, případně název oné firmy máš? Citovat
michailovic Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Viac-menej je to urobene skoro doma, len plosny spoj je profi. Sorry, nazov firmy som zabudol napisat, tak tu je http://www.mongus.eu/produkty/index.php Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 nemam sice osobne overene, ale nekolikrat jsem tu na klubu cetl, ze za asi 100Kc (4Euro) ho prodavaj v Mercedesu nebo u Forda Citovat
jara1 Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 jo jo ve Fordu a v Renaultu jsou ty relátka stejné Citovat
michailovic Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 No neviem, ked som sa pytal vo Forde tak chceli skoro tolko co v Peugeote, ale mozno je to tym, ze zijem na Slovensku;) Citovat
genzer Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ja ty z forda mam taky,mam je dany na denni sviceni,ale automaticky se mi rozsviti pouze parkovacky,prisuzuji to tomu,ze maji ty rele z forda o jednu nozicku mene,pak sem hodim foto Citovat
michailovic Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 pokial mas na fordackom rele o jeden kontakt menej, tak ti to zarucene nebude fungovat (mam to vyskusane), pretoze tam musi byt prepinaci kontakt, ktory je v klude zopnuty medzi jednym vacsim kontaktom a jednym mensim a pri zapnuti sa spoja dva vacsie kontakty Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No kazdopadne, ked som zhanal rele zadneho stieraca, tak po mne chceli starych dobrych 1500Sk:bojim ... cize za 10e je to dobra cena, ak to plni ucel:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.