buga Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 no jo, ja taktiez parkujem vzdy na druhom konci parkoviska.. kde je cele prazdne.. to vyzera fakt na nejaky ten nakupny kosik, ci? niekomu to vyslo z ruky ci co.. ta farba co ma, je na zamilovanie sa Citovat
207James Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Původně jsem to chtěl opravit s pomocí karosáře a lakýrníka, se kterýma spolupracuju, že bych to nechal vyklepnout, vykytovat a nalakovat, ale ten bouchanec na blatníku je docela hluboko, tak by to dalo dost práce, tím pádem dost peněz, takže poprvé za život využiju pojistku. Citovat
pipistrel Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 to potesi. nechapem ako dokaze niekto taketo nieco urobit a potom s kludnym svedomim zdrhnut. vela stastia pri oprave. Citovat
207James Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 Dneska šel plechový miláček k doktorovi, borec říkal, že to nic není, a že to bude koncem příštího týdne hotové, tak uvidíme, jak to stihnou. Citovat
pipistrel Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 drzim palce nech je zase ako nove Citovat
207James Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Dneska jsem vyzvedl auto z lakovny, vypadá jako nové, kdybych nevěděl, že to tam bylo pomuchlané, tak bych to nenašel. Borec hodně těch pomuchlanin opravil metodou PDR, takže je na karoserii minimum kytu. Teď se chystám na drobné úpravy předního a zadního nárazníku. Citovat
pipistrel Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 tesim sa aj za teba a co chystas s naraznikmi? mne nejako dosli napady Citovat
207James Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Chystám se nalakovat nelakované plasty v předním nárazníku na černo (viděl jsem to na RCZ a je to pecka), na zadním nárazníku se chystám nalakovat lištu do barvy karoserie (tak jak ty), navařit origo koncovku výfuku co jsem koupil už minulý rok, namontovat zadní parkovací asistent a čidla nalakovat do barvy karoserie, ale asistent ještě není úplně jistý, uvidím jak se mě bude chtít investovat:D. Citovat
pipistrel Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 no a s tou koncovkou budes aj nejako naraznik upravovat? Citovat
buga Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Chystám se nalakovat nelakované plasty v předním nárazníku na černo (viděl jsem to na RCZ a je to pecka), na zadním nárazníku se chystám nalakovat lištu do barvy karoserie (tak jak ty), navařit origo koncovku výfuku co jsem koupil už minulý rok, namontovat zadní parkovací asistent a čidla nalakovat do barvy karoserie, ale asistent ještě není úplně jistý, uvidím jak se mě bude chtít investovat:D. ta koncovka je mi nejak znama Citovat
207James Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 Protože nemám nárazník z verze GT, tak tam není udělaný otvor, špatné je, že když to vyříznu, tak tam neudělám lem tak jak je to na GT. Budu muset řezat těsně tak, aby mezi koncovkou a nárazníkem byly 2-3mm a nešlo vidět, že tam lem není. Buga: jj to je ta koncovka od tebe, až letos se k ní dostávám:D. Citovat
pipistrel Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 no len zasa musis pocitat s tym ze koncovka sa bude trochu hybat pri nastartovani a podobne a hlavne ked stupne teplota aby ti to neposkodilo naraznik ked to bude tak blizko. Citovat
207James Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 Dnes mě napadlo, jak by vypadaly ty 17 kola na autě, kdybych je nechal přestříkat do bílé barvy, koukněte na to je to dělané na rychlo v PS. Před Po [upravil dne 26/5/11 10:54 207James] Citovat
pipistrel Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 biele za mna nie. aj tak budu biele len pred prvou jazdou. potom sa budu strasne spinit. budes umyvat kazdy den kolesa? Citovat
vanhalf Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Strieborne su krajsie a biele ti dlho biele neostanu Citovat
Sobol Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 bílé ne... nehodí se.. navíc jak píše vanhalf... Citovat
Cinicman Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Tie kolesá čo máš v bielej ne-e... Keď už biele tak origo a za pálku: Citovat
Guest mischko11 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Kebyze by si lestil auticko ako Sobol tak si pre mna za mna daj aj biele Citovat
Frozz Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Zrovna bílý kola (mý oblíbený) se k tvýmu pugu bohužel moc nehodí, takže bych nechal stříbrný. Maximálně zkusit černý, máš tam černý doplňky...(aspoň 16\" ale) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.