Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no jo, ja taktiez parkujem vzdy na druhom konci parkoviska.. kde je cele prazdne..

to vyzera fakt na nejaky ten nakupny kosik, ci? niekomu to vyslo z ruky ci co.. :bojim

ta farba co ma, je na zamilovanie sa :roll:aut

Odesláno

Původně jsem to chtěl opravit s pomocí karosáře a lakýrníka, se kterýma spolupracuju, že bych to nechal vyklepnout, vykytovat a nalakovat, ale ten bouchanec na blatníku je docela hluboko, tak by to dalo dost práce, tím pádem dost peněz, takže poprvé za život využiju pojistku.

Odesláno

Dneska šel plechový miláček k doktorovi, borec říkal, že to nic není, a že to bude koncem příštího týdne hotové, tak uvidíme, jak to stihnou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem vyzvedl auto z lakovny, vypadá jako nové:super, kdybych nevěděl, že to tam bylo pomuchlané, tak bych to nenašel. Borec hodně těch pomuchlanin opravil metodou PDR, takže je na karoserii minimum kytu. Teď se chystám na drobné úpravy předního a zadního nárazníku.

Odesláno

Chystám se nalakovat nelakované plasty v předním nárazníku na černo (viděl jsem to na RCZ a je to pecka), na zadním nárazníku se chystám nalakovat lištu do barvy karoserie (tak jak ty), navařit origo koncovku výfuku co jsem koupil už minulý rok, namontovat zadní parkovací asistent a čidla nalakovat do barvy karoserie, ale asistent ještě není úplně jistý, uvidím jak se mě bude chtít investovat:D.

Odesláno
Chystám se nalakovat nelakované plasty v předním nárazníku na černo (viděl jsem to na RCZ a je to pecka), na zadním nárazníku se chystám nalakovat lištu do barvy karoserie (tak jak ty), navařit origo koncovku výfuku co jsem koupil už minulý rok, namontovat zadní parkovací asistent a čidla nalakovat do barvy karoserie, ale asistent ještě není úplně jistý, uvidím jak se mě bude chtít investovat:D.

ta koncovka je mi nejak znama :mrk

Odesláno

Protože nemám nárazník z verze GT, tak tam není udělaný otvor, špatné je, že když to vyříznu, tak tam neudělám lem tak jak je to na GT. Budu muset řezat těsně tak, aby mezi koncovkou a nárazníkem byly 2-3mm a nešlo vidět, že tam lem není.

Buga: jj to je ta koncovka od tebe, až letos se k ní dostávám:D.

Odesláno

Dnes mě napadlo, jak by vypadaly ty 17 kola na autě, kdybych je nechal přestříkat do bílé barvy, koukněte na to je to dělané na rychlo v PS.

Před

p1110619g.jpg

Po

peugeotkopie.jpg

[upravil dne 26/5/11 10:54 207James]

Guest mischko11
Odesláno

Kebyze by si lestil auticko ako Sobol tak si pre mna za mna daj aj biele :D

Odesláno

Zrovna bílý kola (mý oblíbený) se k tvýmu pugu bohužel moc nehodí, takže bych nechal stříbrný. Maximálně zkusit černý, máš tam černý doplňky...(aspoň 16\" ale)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...