Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si tady založil svoje vlastní vlákno, kde budu házet úpravy mé 207.

Výbava:

Peugeot 207 3P Trendy

Motor:

1,4 16V

Řadový 4-válec, 1 360 ccm, 16-ventil

Vrtání x zdvih: 75 mm x 77 mm

Výkon motoru: 65 kW (88 PS) při 5250 ot./min.

Točivý moment: 133 Nm při 3250 ot./min.

Úpravy:

- komplet přečalouněný interiér do světlé alcantary

- sportovní přední nárazník s chromovanou mřížkou (co dával peugeot na verzi Premium)

- koberečky s výšivkou 207

- kůží obšitý volant

- USB box pro rádio RD4

- hliníkové kryty pedálů Sparco

- prahové chromové lišty s logem Peugeot

- tónované okna s homologací

- 17\" kola Dezent RB 7.0x17, ET15 (zapsán variabilní rozměr -ráfků a pneu v TP)

- pneu 205/45 ZR17

- lakované třmeny brzd

- sportovní spoiler na pátých dveřích

- přední a zadní zástěrky

- handsfree sada Parrot 3100

- nelakované boční lišty nalakované do barvy auta

- vytlumený interiér, origo audio komplet předělané na audio Alpine

- zadní faceliftové LED světla

Moje nejbližší plány:

- Manžetu řadící páky, řadící páku a ruční brzdu obšít kůží

- Nelakované plasty v předním nárazníku nechat nalakovat do černé perleti

- Nelakovanou lištu na zadním nárazníku nechat nalakovat do barvy auta

- Úprava zadního nárazníku pro koncovku výfuku co možná nejvíce podobné originální RC koncovce výfuku

- Lehké snížení auta o 20mm - ale zatím se neprodávají tlumiče, které mají tak malé snížení

foto8j.th.jpg

foto1qx.th.jpg

foto2zh.th.jpg

foto3g.th.jpg

foto4x.th.jpg

foto5rf.th.jpg

foto6i.th.jpg

foto7r.th.jpg

[upravil dne 20/7/10 207James]

Odesláno

kdyby jsi měl zájem, tak bych měl na jaře k prodeji pružiny ze svého auta- jedná se o homologované weitecy http://www.weitec.cz/default.asp?pgid=4666&iMain=818

snížení 3 cm každá náprava.. budou určitě dříve k mání než ten přední nárazník, momentálně totiž šetřím na stavitelný podvozek který stojí 21 tis... takže jakmile bude tak pružiny jdou ven a na prodej..

Odesláno

30mm je moc, protože bych s tím nenajel do garáže, chtěl bych 20mm pružiny i s tlumičema, nebo potom stavitelný podvozek ale tam je zatím minimum 35mm, na nárazník si ale počkám:D.

Odesláno
Původně zaslal: antal

Zdravím.To zadné krídlo si kupoval origo?

JJ, to křídlo je origo, ale na kamarádčinu 207 jsem sháněl stejné, ale neorigo, koupil jsem křídlo od firmy Lester , protože mělo jako jediné ISO9001 a vypadá naprosto stejně jako origo křídlo, ale za jiné peníze, tady je odkaz http://tuning.autodoplnky.cz/lester/kridla-ksilty/lester-zadni-spoiler-ksilt-nad-okno-bez-zakladove-s28984452, křídlo dojde v základním nástřiku takže ještě musíš počítat svrchní lak.

Odesláno

Na tie stránky som už pozeral len nechápem prečo tam maju zo štyroch krídel tri rovnaké a každé za inu cenu.Napadlo ma či to nieje len ilustračný obrázok ale ked si mi to potvrdil tak asi budu vyzerat ako origo,což je super...dík...idem kupit:D

Odesláno
Původně zaslal: antal

Na tie stránky som už pozeral len nechápem prečo tam maju zo štyroch krídel tri rovnaké a každé za inu cenu.Napadlo ma či to nieje len ilustračný obrázok ale ked si mi to potvrdil tak asi budu vyzerat ako origo,což je super...dík...idem kupit:D

JJ, to jsou jenom takové ilustrační obrázky, tuto firmu můžu doporučit, vyrábí dokonalé kopie origo křídel, na Citroënovi C4 máme taky křídlo od této firmy a vypadá jako dokonalý originál, tady je odkaz http://www.citroen-club.cz/graphics/owners/full/3391_75_s023.jpg

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Takže po delší době, nějaké změny. Koupil jsem přední nárazník z verze Premium za celkovou cenu 2.500,-Kč. Jelikož bylo to auto bourané na bok (auto vypadalo jako rohlík po bočním střetu s kamionem na spolujezdcovu stranu), tak není nárazník nikde poškrábaný a barva vypadá jak nová, jenomže rána musela být docela veliká, protože měl 2 praskliny pod plasty. Jedna prasklina (ta větší) byla úplně schovaná pod plasty, a druhá ta menší, je vidět asi 3mm.

foto01.jpgfoto02.jpg foto03.jpg

Dneska jsem si jel pro svařený nárazník, borec, který to svařoval, to první svařil a potom ještě podlepil tkaninou a zalil do lepidla. To podlepení není nutné, ale je to jistější. Celkově to vyšlo na 400,-Kč.

foto04.jpg foto05.jpg foto06.jpg foto08.jpg foto10.jpg

Aby byl nárazník kompletní, tak mě ještě chybí jedna krytka mlhovky (dojde zítra, nebo v pondělí) a přední znak, o znaku jsem věděl, pro zatím tam přehodím ze stávajícího nárazníku a už sháním jiný, abych prodával svůj stávající nárazník kompletní.

foto07.jpg foto09.jpg

Teď mám v plánu nechat nalakovat boční lišty, a sháním zadní světla z faceliftové verze.

Odesláno

Tak dnes jsem montoval nárazník, všechno sedlo perfektně, jenom mě chybí jedna krytka mlhovky (na řidičově straně), ale během příštího týdne by měla dorazit. Tady je pár \"spy\" fotek,v lepší kvalitě to nafotím, jak bude čas:

Poslední foto ze starým nárazníkem:

01.jpg

Nárazník dole:

02.jpg

Bez nárazníku to vypadá zajímavě:

03.jpg04.jpg

Oba nárazníky:

05.jpg

A konečně, nový nárazník na autě:

06.jpg

Jinak starý nárazník je na prodej, nemá jedinou odřeninu škrábanec, nebo prasklinu, je kompletní (mlhovky nejsou součástí balení).

Odesláno

jn jak jsem to poprvé hledal tak jsem už kolikrát zatáhl za nárazník a nic.. :bojim , teď už vím kam šáhnout tak je to v pohodě..

Ale máš u mě pochvalu- vypadá to teď mnohem lépe :potlesk

Odesláno

Este mi prezrad ako si odkrutil tie 2 skrutky na pravej strane co su pod svetlami, na lavej strane som ruku ako tak strcil ale na pravej bez sance nakoniec som tu musel spravit tak ze najprv som dal prec svetla a az potom sa mi dali odskrutkova tie skrutky co drzia naraznik s podbehmi

Odesláno

Sobol: díky za pochvalu, nárazník jsem hledal už dlouho, ale až teď došla dobrá nabídka, ale tak s tvými úpravami se nemůžu rovnat.

Vandalf: nejlepší je sundat celý podběh, je tam potom víc místa a líp se s tím pracuje.

Odesláno

Má 2 špunty na kolem, jeden špunt u prahu, jeden špunt u nárazníku 1 torxový šroubek u nárazníku, potom 3 špunty pod nárazníkem a jeden takový jakoby šroub pod nárazníkem.

Odesláno

Jinak největší sranda byla, že jsem zapomněl baterkovou LED lampu na výztuže nárazníku, a všiml jsem si toho až jak jsem měl nárazník přidělaný, ale bohudík atm ještě nebyly podběhy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...