207James Odesláno 22. červenec 2010 Autor Odesláno 22. červenec 2010 Moc to dolů nechtělo, ale po zařazení 4 a chvilku trhání jsem hlavici ukecal a vytrhl ji:D. Citovat
pipistrel Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 mne to tiez najprv neslo ale potom som trhol a zrazu to bolo dole. a hlavne zuby mi ostali vsetky Citovat
207James Odesláno 23. červenec 2010 Autor Odesláno 23. červenec 2010 Očalouněná páka a nová manžeta je doma. Borec se opět vytáhl, tak jako vždy, všechno udělal z černé kůže a prošil světle hnědou nití. Zatím jenom foto mobilem, fotky v autě později: Citovat
pipistrel Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 vyzera to dobre takto. este ako to ukaze v aute Citovat
207James Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 Tak hlavice i manžeta už jsou v autě, jelikož je to pravá kůže jak je to zatím jako plech, ale časem to změkne, fotky mobilem tady: Citovat
winco Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 manžeta je paradni....jenom ta hlavica sa mi neako nelubi to obšitie mi tam neako nesedi ...... ale ako celkom je to hezky Citovat
dahl Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 neuraz se, manzeta je krasna, ale prijde mi, ze tu hlavici si akorat znicil...proc je to na ni tak \"humpolacky\" obsito? Vzdyt puvodni je tam takovy hezky jemny steh? Citovat
207James Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: dahl neuraz se, manzeta je krasna, ale prijde mi, ze tu hlavici si akorat znicil...proc je to na ni tak \"humpolacky\" obsito? Vzdyt puvodni je tam takovy hezky jemny steh? Původně tam jemné stehy nebyly, byla tam jenom tvrdá guma. Mě se tam právě ty stehy líbí, teď je ta hlavice příjemná do ruky, je to dvojitě prošité a potom do kříže protáhnuté nití. Citovat
207James Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Dneska jsem se projel ve faceliftované 207 a všiml jsem si, že má pár nových funkcí. Nejvíc se mě líbil trippling a automatické zavření oken, když zamknu auto dálkovým ovladačem. Jsou tyto funkce řešené jenom přes diagnostiku, nebo se musí v autě něco vyměnit??? Citovat
pipistrel Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 niekde sa to tu preberalo. trippling by sa mozno dal dorobit tie okna asi nie. ale neviem to na 100% Citovat
buga Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: 207James Dneska jsem se projel ve faceliftované 207 a všiml jsem si, že má pár nových funkcí. Nejvíc se mě líbil trippling a automatické zavření oken, když zamknu auto dálkovým ovladačem. Jsou tyto funkce řešené jenom přes diagnostiku, nebo se musí v autě něco vyměnit??? trippling tu som pocul raz to ze by sa to dalo urobit novym softom, mozno nejaka verzia BSI to umozni, neviem..a aj to som pocul, ze potrebujes mat novsie packy pod volantom, kt maju tuto funkciu, neviem... okna okna su tam popisane... aj ja by som chceli tieto 2 veci, ale zatial niet casu sa pustit do toho hlbsie ))) Citovat
207James Odesláno 24. září 2010 Autor Odesláno 24. září 2010 Tak na autě teď nic nového není, protože poslední dobou mě jaksi chybí volno, ale přemýšlel jsem co by se stalo, kdybych vydělal katalyzátor a dal tam místo něho kousek nerezové trubky před STK bych tam ten katalyzátor zase vrátil. Udělal jsem to tak na mém víkendovém autě a protože má motor s turbem, tak to jde docela solidně poznat. Myslíte že by to šlo poznat i na 1.4 16V, nebo to ani nemá cenu dělat? Citovat
winco Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 len sa do toho pusti ... určite to bude znata a ked daš aj sportovni zvody tak to bude ešte lepšie. Citovat
207James Odesláno 25. září 2010 Autor Odesláno 25. září 2010 len sa do toho pusti ... určite to bude znata a ked daš aj sportovni zvody tak to bude ešte lepšie. Tak ona je to 1.4 takže velké úpravy nemají cenu, toto auto nemám na závodění, na to mám jiné auto, jenom mě šlo o to, že by to mohlo jet o něco svižněji. Citovat
207James Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Takže po hodně dlouhé době pokračuji ve svém vláknu. Bohužel trochu neradostně v sobotu jsem vysával, umýval a voskoval a potom jsem si jel koupit silikonový olej abych trochu oživil pneumatiky, jelikož byla sobota odpoledne, tak jsem jel do nejbližšího nákupního centra, zaparkoval jsem jako vždy v poslední řadě aby mě nikdo neťukl dveřmi, když jsem se vrátil tak jsem sebou málem sekl - zadní nárazník odřený u řidiče, bok a blatník u řidiče odřený a docela nechutně narvaný asi 5 centimetrů hluboko, někdo se netrefil do 20m místa kolem mě číslo samozřejmě jak je dobrý českým zvykem nenechal. Jediné štěstí, že jsem prodloužil havarijní pojištění se spoluúčastí 5.000Kč. Takže v půlce týdne by mělo jít auto k doktorovi. Fotky přidám jak to trochu rozdýchám. Citovat
207James Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Tady jsou fotky, fotil jsem to jenom v garáži, ani jsem neměl chuť s tím vyjet ven. Myslím, že se někdo netrefil při couvání vozíkem, protože jsou ty šrámy na auto moc vysoko, ale na blatníku je kousek modré barvy. Štvalo mě to celý víkend, dneska už mě to trochu přešlo, tak jsem to sem napsal. Citovat
pipistrel Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 poznam tento pocit aj ked som to nemal take hrozne ludia su velke svine Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 smutneee ,tiez tak parkujem aby mi to niekto nesuchol ,ale toto by ma nasralo co za blbca to bolo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.