Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Očalouněná páka a nová manžeta je doma. Borec se opět vytáhl, tak jako vždy, všechno udělal z černé kůže a prošil světle hnědou nití. Zatím jenom foto mobilem, fotky v autě později:

35145998.jpg

20429931.jpg

20920036.jpg

Odesláno

neuraz se, manzeta je krasna, ale prijde mi, ze tu hlavici si akorat znicil...proc je to na ni tak \"humpolacky\" obsito? Vzdyt puvodni je tam takovy hezky jemny steh?

Odesláno
Původně zaslal: dahl

neuraz se, manzeta je krasna, ale prijde mi, ze tu hlavici si akorat znicil...proc je to na ni tak \"humpolacky\" obsito? Vzdyt puvodni je tam takovy hezky jemny steh?

Původně tam jemné stehy nebyly, byla tam jenom tvrdá guma. Mě se tam právě ty stehy líbí, teď je ta hlavice příjemná do ruky, je to dvojitě prošité a potom do kříže protáhnuté nití.

Odesláno

Dneska jsem se projel ve faceliftované 207 a všiml jsem si, že má pár nových funkcí. Nejvíc se mě líbil trippling a automatické zavření oken, když zamknu auto dálkovým ovladačem. Jsou tyto funkce řešené jenom přes diagnostiku, nebo se musí v autě něco vyměnit???

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Dneska jsem se projel ve faceliftované 207 a všiml jsem si, že má pár nových funkcí. Nejvíc se mě líbil trippling a automatické zavření oken, když zamknu auto dálkovým ovladačem. Jsou tyto funkce řešené jenom přes diagnostiku, nebo se musí v autě něco vyměnit???

trippling

tu som pocul raz to ze by sa to dalo urobit novym softom, mozno nejaka verzia BSI to umozni, neviem..a aj to som pocul, ze potrebujes mat novsie packy pod volantom, kt maju tuto funkciu, neviem...

okna

okna su tam popisane...

aj ja by som chceli tieto 2 veci, ale zatial niet casu sa pustit do toho hlbsie :))))

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak na autě teď nic nového není, protože poslední dobou mě jaksi chybí volno, ale přemýšlel jsem co by se stalo, kdybych vydělal katalyzátor a dal tam místo něho kousek nerezové trubky před STK bych tam ten katalyzátor zase vrátil. Udělal jsem to tak na mém víkendovém autě a protože má motor s turbem, tak to jde docela solidně poznat. Myslíte že by to šlo poznat i na 1.4 16V, nebo to ani nemá cenu dělat?

Odesláno
len sa do toho pusti ... určite to bude znata a ked daš aj sportovni zvody tak to bude ešte lepšie.

Tak ona je to 1.4 takže velké úpravy nemají cenu, toto auto nemám na závodění, na to mám jiné auto, jenom mě šlo o to, že by to mohlo jet o něco svižněji.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Takže po hodně dlouhé době pokračuji ve svém vláknu. Bohužel trochu neradostně :( v sobotu jsem vysával, umýval a voskoval a potom jsem si jel koupit silikonový olej abych trochu oživil pneumatiky, jelikož byla sobota odpoledne, tak jsem jel do nejbližšího nákupního centra, zaparkoval jsem jako vždy v poslední řadě aby mě nikdo neťukl dveřmi, když jsem se vrátil tak jsem sebou málem sekl - zadní nárazník odřený u řidiče, bok a blatník u řidiče odřený a docela nechutně narvaný asi 5 centimetrů hluboko, někdo se netrefil do 20m místa kolem mě číslo samozřejmě jak je dobrý českým zvykem nenechal. Jediné štěstí, že jsem prodloužil havarijní pojištění se spoluúčastí 5.000Kč. Takže v půlce týdne by mělo jít auto k doktorovi. Fotky přidám jak to trochu rozdýchám.

Odesláno

Tady jsou fotky, fotil jsem to jenom v garáži, ani jsem neměl chuť s tím vyjet ven. Myslím, že se někdo netrefil při couvání vozíkem, protože jsou ty šrámy na auto moc vysoko, ale na blatníku je kousek modré barvy. Štvalo mě to celý víkend, dneska už mě to trochu přešlo, tak jsem to sem napsal.

foto1mh.th.jpg

foto2kw.th.jpg

foto3af.th.jpg

foto4rz.th.jpg

Guest mischko11
Odesláno

smutneee ,tiez tak parkujem aby mi to niekto nesuchol ,ale toto by ma nasralo co za blbca to bolo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...