Guest servisman Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Sorry co ty ukazuješ je něco jiné ,taky jsem to co ty ukazuješ měnil a nejen u sebe já dával tu smou značku jako ty.Zde se šrouby neurvou.Přípravek čili udělátka na výměnu jsem měl. Tu se bavíme o podélných tyčkách kterými se šteluje zadní sbíhavost ještě jsou vzadu svislé Citovat
machulda Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Tak tyčky dnes uspěšně vyměněny. Byl to teda porod na celý odpoledne, ale je hotovo. Excentry šli povolit celkem v pohodě, ale s matkama na čepu jsem se sr.l několik hodin. Klepání v nápravě zmizelo a to je hlavní Jinak šrouby s podložkama a matkama vyšli na 570 Kč Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Já je měnil ve čtvrtek... Podlozka 63kc a musel jsem vzít 5kusu nebo nic.... Tak jsem v peugeotu nechal skoro 800kc... Na geo jdu zítra ráno :-) Citovat
krtek 2 Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 omg to su ceny teraz vidim ze sa mi oprava tych mojich vyplatila Citovat
Mike407 Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Jo, jo, to jsou ceny v Peugeotu. Na zimu jsem také měnil tyčky a šrouby jsem koupil preventivně, kdyby nešly povolit. Když mi řekl cenu myslel jsem si, že k tomu připočítal snad i datum. A nakonec jsem je ani nepoužil, protože ty původní byly v pohodě. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Také jsem měl původní šrouby v pohodě :-) ale s mim štěstím bych nové nekoupil a staré by byli v hájí :-) dál jsem nové a staré mám schované na někdy jindy za 10 let :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.