Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry co ty ukazuješ je něco jiné ,taky jsem to co ty ukazuješ měnil a nejen u sebe já dával tu smou značku jako ty.Zde se šrouby neurvou.Přípravek čili udělátka na výměnu jsem měl.

Tu se bavíme o podélných tyčkách kterými se šteluje zadní sbíhavost ;) ještě jsou vzadu svislé

Odesláno

Tak tyčky dnes uspěšně vyměněny. Byl to teda porod na celý odpoledne, ale je hotovo. Excentry šli povolit celkem v pohodě, ale s matkama na čepu jsem se sr.l několik hodin. Klepání v nápravě zmizelo a to je hlavní:D

Jinak šrouby s podložkama a matkama vyšli na 570 Kč:blicismajlik

Odesláno

Jo, jo, to jsou ceny v Peugeotu. Na zimu jsem také měnil tyčky a šrouby jsem koupil preventivně, kdyby nešly povolit. Když mi řekl cenu myslel jsem si, že k tomu připočítal snad i datum.:( A nakonec jsem je ani nepoužil, protože ty původní byly v pohodě.

Odesláno

Také jsem měl původní šrouby v pohodě :-) ale s mim štěstím bych nové nekoupil a staré by byli v hájí :-) dál jsem nové a staré mám schované na někdy jindy za 10 let :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...