pipko Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Ahojte idem kupovat 307 Hdi XR jazdeny 2 rocny moja otazka znie chcel by som neskor trochu vylepsit vybavu tak napriklad dat do zadu el.okna v predu su zmenit manualnu klimu na digitalnu napiste si ci sa to da a kolko by ma to asi vyslo ak viete dikes Citovat
Bohumil Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Tvoje změny a vylepšení, to bude asi dost velký oříšek. Na vrakovištích tento typ aut zatím naštěstí není, takže \"sehnat něco levnějc\" jde dost těžko. El. zadní okna se ovládají i od řidiče, to by se snad musela pořídit celá el. sada. Výměna manuální klimy za digitální je snad neproveditelná. U digiklimy jsou po autě rozvedená teplotní čidla, která dávají informace řídící jednotce jaké množství vzduchu o jaké teplotě a kam foukat. Být tebou, tak jdu rovnou do 307čky vybavenou digiklimou. Ty zadní okna, to by se ještě snad dalo skousnout, ale zase tak často se to nepoužívá. Spíš bych vrazil prachy do nějakých hliníkáčů. Citovat
lamancha Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Mam digiklimu i el. stahovaci zadni okna. Je to fajn mit - aspon se toho muze vic po.... - vzhledem k dobremu jmenu Peugeota v oblasti elektroinstalace:D ale nijak extra to nevyuzivam, kdyz je pustena klima , tak stejne okna nemuzes otevirat, digi klima vypada lip nez manualni, nicmene bud si s ni stejne furt hrajes jako s manualni nebo na to kasles. Hlavne nezapomen na vyhrivane zpetne zrcatka, mlhovky a kdyz uz chces do neceho vrazit prachy tak treba do el. otaceni zpetnych zrcatek-myslim jako celku - aspon ti to nikdo neurazi na parkovisti. To jsem asi tak vyjmenoval veci, ktere tam nemam a celkem by se mi uz parkrat hodily. Citovat
Radmont Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 a ake mate skusenosti s meracom spotreby? Pocul som, ze sa da domontovat aj dodatocne Citovat
Bohumil Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 El. sklápěcí zrcátka jsou dobrá, jenže některý lidi to zkoušejí zvenku zase dát do původní polohy. To už zase tak moc dobrý není. Klima nastavím a v průběhu jízdy to moc nehoním. Maxim. + - 1-2°. Měřič spotřeby v palubním PC je pouze orientační, nejlepší je kolik km ujedeš, kolik jsi natankoval a z toho si to vypočteš. Na dodatečnou montáž se zeptej u Peugeot servisu. Citovat
pipko Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 No ale ja uz kupujem auto s touto vybavou el zrkadla to ma hej a tiez som zabudol na ten palubny pocitac ten tiez nema meranie spotreby tak to by sa dalo ? no a s tou klimou ste ma nepotesili naozaj sa to nijak neda aj keby nefungovala automaticka ja tam chcem mat ten displej vyzera to ovela lepsie ako tie cudliky myslim si ze el. okna zadne budu asi najmensi problem Citovat
Bohumil Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Nejdřív jsem nechtěl klimu žádnou. Pak mě byla doporučována mechanická, že prý se automat hodně kazí. Nakonec jsem si pořídil 307čku s digiklimou. Velký rozdíl v ceně mezi nima není. A \"šlapeto\" perfektně. Citovat
destiny Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 No, jak to tak čtu, tak mám tady asi auto s nejhorší výbavou Nemám ani klimu, ani el. sklopná zrcátka a ani stahování zadních oken. Mám \"jen\" 6airbagu, senzor deště, aut, světla, mlhovky ...a garanci za sebou v 60ti tisících Citovat
destiny Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 ...jinak ta zrcátka už mám poštělovaný, atk je tam budu mít. Jen to bude nějaký čas trvat. V Praze je to dost praktická věc. Citovat
Bohumil Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Tak se pochlub, jaká byla garančka a na co se máme připravit a čeho vyvarovat. 2\"Pipko\" : Takový fáro bez klimy? Zeptej se \"Destiniho\", jak se cítil loňské léto. Citovat
destiny Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 No, loňské léto jsem cítil hlavně spocená záda a o prdeli radši ani memluvím Garanční prohlídka podostoupil jsem výměnu těchto dílů: [*]Vzduchový filtr [*]Palivový filtr [*]Pylový filtr [*]Motorový olej [*]Brzdová kapalina [*]Chaldící kapalina [*]Brzdové destičky [*]Tlumič vibrací na řemenici [*]Ovládací páčky pod volantem [/list=1] Tyto závady byly odstraněny: [*]Spínač klaksonu na volantu [*]Seřízení stěraču (levý stěrač mi občas tloukl do levého sloupku) [*]Odstranění vrzání dvěří při jízdě [/list=1] Konečnou cenu uvádět nebu. Dělal to kamarád za cenu jen pro mne, tím pádem by byla po ostatní členy clubu zbytečně zavádějící. Jinak normální cena garanční prohlídky v 60.000 km je něco kolem 5.000,- [Editován dne 30/7/04 destiny] Citovat
Bohumil Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Děkuji ti \"Destiny\". Teď už budu v klidu spát a nebudu mít noční děsy a řvát ze spaní. Citovat
lamancha Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Teda Destiny, netahas nas za fusekli s tema 5tisicema ???? To jsem fakt necekal, ale hlavne hodne jezdi, at vime nakolik prijde vymena rozvodaku a FAP filtru:D Citovat
pipko Odesláno 30. červenec 2004 Autor Odesláno 30. červenec 2004 to Bohumil : to faro ma klimu to bola moja zakladna poziadavka ale ja by som tam chcel mat ten displej to destiny: 5000Sk to aj s materialom ? si robis srandu ci nie?? tak to by bola parada:) Inac k teme neviete mi nieco povedat k tym veciam co som sa pytal menili ste uz nieco vo svojej vybave? Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Ve výbavě mého Jeana jsem neměnil ani nedopňoval nic, tam už nic doplnit nejde. Citovat
destiny Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 tady je ukázka cenové náročnosti prohlídek u 2.0HDi Sami si tam ale můžete vybrat váš motor a uvidíte, co Vás to bude stát. Jsou to ale ceny jen za základní prohlídky a většinou tam vždy servis najde ještě další drobné závady, takže počítejte spíš víc. Garanční prohlídky Peugeot 307 2.0 HDi Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Nemám nic proti profesionálně instakovaným střešním oknům, ale v autě s klimou to je zbytečný. Kromě toho to dělá kravál, takže raději to nemít. Citovat
Lubos1 Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Mam tiez digitalnu klimu, ale budte si isty, ze ziadne cidla tam nie su je tam iba jedno a to na palubke vedla radia - za takymi mriezkami. Cidla po celom voze su marketingove dristy. (to mam od mechanikov z Peugeot servisu) Citovat
pipko Odesláno 20. srpen 2004 Autor Odesláno 20. srpen 2004 ja som si pisal teraz s chlapikom ktora daval do auta klimu digitalnu a povedal ze je to najvacsi zasah do interieru a ze aj ked mas manualnu klimu tak digitalna je uplne inaksia takze asi si budem musiet vystacit s manualnou:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.