mikerim Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Ahojky mám problém se svojí 306 1,6, r.v. 95 nechce se jí startovat, nová baterie, startér po GO, otočím klíčkem, rozsvítí se kontrolky,napíšu kod, startuju a nic startéru se moc nechce tak 1-2 se protočí a pak už ani neotočí. Citovat
dobrmik Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 co ukostrení baterie,motoru??jde motor lehce točit pres kliku??treba golou?? [upravil dne 27/9/09 dobrmik] Citovat
dobrmik Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 o co ten motor??jde lehce??jěště bych skusil dát proud přímo na startér jak to bude vypadat.. Citovat
zzipCZ Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 pří tom startování zhasínají kontrolky??pokud ne je nejspíš špatnej startér Citovat
P607Olda Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Jak to začalo dělat? Samo od sebe, nebo po nějakém zásahu? Když auto roztlačíš, motor jede normálně? Citovat
filkolins Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 alebo zadretý motor ( skúsil by som to predsa len zlehýnka roztlačiť na troječke..), alebo sa nepodarila GO štartéru, to je pravdepodobnejšie. Citovat
Durko Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 čo to je nová baterka? mne po troch mesiacoch menili baterku mala prerazený članok. (tiež bola nová) Citovat
mikerim Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 Tak baterie nová 2 měsíce a po proměření snad ok, roztlačit jsem zkusil opatrně a chytl hned a jel ok tak jsem zastavil vypnul motor a zkusil nastartovat a zase nic jen k těm kontrolkám, rozsvítí se, problikne oranžová (klapka-nad směrovkama) pak zůstane svítit a startuju a kontrolky tak nějak pohasnou ale svítí a ještě jeden poznatek když se pokouším startovat a nejde tak po cca 3pokusech když šáhnu na startér (motor je studený) tak směrem k motoru je ten startér docela ohřátý má tak 50st což se mi nějak nelíbí jo a jak to začalo no nejdřív to nešlo startovat jen když byl motor zahřátý, když byl studený tak to šlo sice s obtížema ale chytnul ale po tom se nechal startér generálkovat tak to asi týden bylo ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.