Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky mám problém se svojí 306 1,6, r.v. 95 nechce se jí startovat, nová baterie, startér po GO, otočím klíčkem, rozsvítí se kontrolky,napíšu kod, startuju a nic startéru se moc nechce tak 1-2 se protočí a pak už ani neotočí.

Odesláno

Tak baterie nová 2 měsíce a po proměření snad ok, roztlačit jsem zkusil opatrně a chytl hned a jel ok tak jsem zastavil vypnul motor a zkusil nastartovat a zase nic jen k těm kontrolkám, rozsvítí se, problikne oranžová (klapka-nad směrovkama) pak zůstane svítit a startuju a kontrolky tak nějak pohasnou ale svítí a ještě jeden poznatek když se pokouším startovat a nejde tak po cca 3pokusech když šáhnu na startér (motor je studený) tak směrem k motoru je ten startér docela ohřátý má tak 50st což se mi nějak nelíbí

jo a jak to začalo no nejdřív to nešlo startovat jen když byl motor zahřátý, když byl studený tak to šlo sice s obtížema ale chytnul ale po tom se nechal startér generálkovat tak to asi týden bylo ok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...