Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Typ chladiacej latky do klimi.

Recommended Posts

Guest Blackstar407
Odesláno

Neviete niekto aky typ chladiacej latky ide do peugeota pocul som ze su rozne typy podla toho aky je vyrobca aut. A ake mnozstvo tam ma ist???

Guest Blackstar407
Odesláno

kebi mi bola nanic tak sa nepitam.Chcem to dat naplnit mimo servisu a tomu tipkovi musim povedat co tam ide a kolko toho ide....

Odesláno

Od takového rychle pryč, pokud si nechceš zadělat na problémy. Jdi do BARUM servis, tam plní i klimatizace. Odčerpání chladiva, vakuování, doplnění oleje, i s UV barvou, plnění klimatizace. Já to měl i s výměnou ventilků za 800Kč. Stejně tam mám díru:grr

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Od takového rychle pryč, pokud si nechceš zadělat na problémy. Jdi do BARUM servis, tam plní i klimatizace. Odčerpání chladiva, vakuování, doplnění oleje, i s UV barvou, plnění klimatizace. Já to měl i s výměnou ventilků za 800Kč. Stejně tam mám díru:grr

no stím naplněním to není tak horký to naplní kdejakej servisák co opravuje ledničky jak dlouho to po naplnění vydrží to už je druhá věc
Odesláno
Původně zaslal: Blackstar407

kebi mi bola nanic tak sa nepitam.Chcem to dat naplnit mimo servisu a tomu tipkovi musim povedat co tam ide a kolko toho ide....

Ak je tá klíma origo tak tam máš i nálepku s typom chladiva. Najčastejšie býva na prednom čele pod kapotou.

Guest Blackstar407
Odesláno

stitok tam mam na cele na lavej strane ale ako zneho vycitat co tam ma ist a kolko toho ma ist.Nepise tam nic takeho ako 143 alebo 134A a plniace mnozstvo 720g nic takeho.

[upravil dne 27/9/09 Blackstar407]

Guest Blackstar407
Odesláno

tak som to nasiel R143 a nasiel som aj nieco ine a to dieru kde mi vyteka chladiaca zmes je to na hlinikovej trubke za posilovacom brzd ake stym mate skusenosti dat to zavarit alebo ten kusok nahradit vysokotlakou hadicou zalisovanim ele urcite to potrubie musim cele vybrat von abi sa to dalo spravit potom urcite aj nove gumicky na pretesnenie kde sa daju zohnat nikde som ich nevidel v ponuke...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...