Guest Blackstar407 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Neviete niekto aky typ chladiacej latky ide do peugeota pocul som ze su rozne typy podla toho aky je vyrobca aut. A ake mnozstvo tam ma ist??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 pokud nevlastnis servis tak ti je tato informace k prdu:D Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 kebi mi bola nanic tak sa nepitam.Chcem to dat naplnit mimo servisu a tomu tipkovi musim povedat co tam ide a kolko toho ide.... Citovat
kobr Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Od takového rychle pryč, pokud si nechceš zadělat na problémy. Jdi do BARUM servis, tam plní i klimatizace. Odčerpání chladiva, vakuování, doplnění oleje, i s UV barvou, plnění klimatizace. Já to měl i s výměnou ventilků za 800Kč. Stejně tam mám díru:grr Citovat
zzipCZ Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: kobr Od takového rychle pryč, pokud si nechceš zadělat na problémy. Jdi do BARUM servis, tam plní i klimatizace. Odčerpání chladiva, vakuování, doplnění oleje, i s UV barvou, plnění klimatizace. Já to měl i s výměnou ventilků za 800Kč. Stejně tam mám díru:grr no stím naplněním to není tak horký to naplní kdejakej servisák co opravuje ledničky jak dlouho to po naplnění vydrží to už je druhá věc Citovat
pastorek Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: Blackstar407 kebi mi bola nanic tak sa nepitam.Chcem to dat naplnit mimo servisu a tomu tipkovi musim povedat co tam ide a kolko toho ide.... Ak je tá klíma origo tak tam máš i nálepku s typom chladiva. Najčastejšie býva na prednom čele pod kapotou. Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 stitok tam mam na cele na lavej strane ale ako zneho vycitat co tam ma ist a kolko toho ma ist.Nepise tam nic takeho ako 143 alebo 134A a plniace mnozstvo 720g nic takeho. [upravil dne 27/9/09 Blackstar407] Citovat
pastorek Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Chladivá sú označované R a nejaké číslo. Najčastejšie býva R134a. Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 tak som to nasiel R143 a nasiel som aj nieco ine a to dieru kde mi vyteka chladiaca zmes je to na hlinikovej trubke za posilovacom brzd ake stym mate skusenosti dat to zavarit alebo ten kusok nahradit vysokotlakou hadicou zalisovanim ele urcite to potrubie musim cele vybrat von abi sa to dalo spravit potom urcite aj nove gumicky na pretesnenie kde sa daju zohnat nikde som ich nevidel v ponuke... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.