Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stříška na 306

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji poradit jak přidělat na 306 Hatchback originalní stříšku na 5té dveře?? Máte někdo s tím zkušenosti??

Odesláno

tak konkrétní nemam, ale staci jit treba do kelly a rict že chces lepidlo na okna a oni ti poradi... nebo muzes rovnou rict ze chces pridelat strisku, a daj ti neco dobryho......

Odesláno

ja ji mam sroubovanou do plechu na sklem a lepenou na sklo, myslim ze kdyz ji jen prilepis na sklo tak ti tam dlouho nevydrzi... otresy jsou zlo

jinak ji mam origo pridelanou

Odesláno

origo se tam vrtá, ale ty by sis kuli tomu provrtal 5ty dvere........ lepi se to uplne normalne....... malo kdo to ma privrtany........ okna ti taky drzej lepidlem a otresi jim nevadej....

Odesláno

risel sem do obchodu a rek ze potrebuju prilepi tkridlo na auto, ze potrebuju nejaky pruzny ale strasne pevny lepidlo a a dali mi ho a drzi to dodneska, asi preed pul rokem sm lepily jednu obyc lpidlem na okna a taky jeste ted drzi.....

Odesláno

je to takovy to klasicky černý lepidlo na okna........ tim když to přilepíš tak už to nikdo nikdo nesundá.... (myšleno obrazně... dá se to odřezat)

Odesláno

Je to polyuretanový tmel pro lepení autoskel. Já jsem to tím dělam a no problem. Ale dej tam toho tak, ať ti to nevyleze moc bokama. Celkem špatně se odstraňuje.

Jinak jsem tam dal tmel, přiložil a přitáhl jsem to tou krepovou papírovou páskou.

Odesláno

ten tmel když ti vyleze tak po zaschnutí to jde vygumovat pevnější gumou do školy (nejlépe bílou tu tvrdší - nedělá čmouhy) :aut Když sem lepil nově na nastříkanou celicu prahy a plasty na dveře ta to taky vylezlo a nevěděl sem co s tím a nechtěl sem to poškrábat :bojim tak různých zkouškách mě napadlo vzít gumu!!!!!!! jde to pomalu ale lak nepoškodíš a to lepidlo pomalu oddrolíš :P

[upravil dne 28/9/09 purkmistr]

Odesláno

doporučuju koupit lepidlo \"Terosan\" prodává se v tubě jako silikon.. ještě k tomu vem Prymer nebo jak se to píše na \"rozleptání\" laku (hrubší povrch pro pevnější spojení) ;)

Odesláno

pred mesicem jsem strisku lepil,koupil jsem lepidlo mamut nebo tak nejak a je to na sklo s cim koli, behem menuty to drzi jako cert, pokud to vydrzi letosni zimu,tak uz to bude na furt.

• O 1 rok později...
Odesláno

Viem, že táto téma sa dlho nerefreshovala, ale predsa to skúsim.

Zháňam striešku na piate dvere dozadu na P306 r.v november 97, fáza II (oválne predné mlhovky) a neviem kde nejako začať.

Ak by ste vedeli o lacnom internetovom obchodne, prípadne o nejakom inom \"mieste\", kde sa takéto finty zháňajú, prosím odpovedzte ;) Môže byť aj čierny, nemusí ísť do farby, ale môže, dám ju ľahko nastriekať do farby. Chcel by som niečo jednoduché, ako to je napr tu :

peugeot_306_gti6.jpg

33053330004_large.jpg

Našiel som niečo takéto - http://plasttuningshop.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=16_222&products_id=6787

Zdá sa mi to aj veľa za takú prkotinu, vedel by ma niekto nasmerovať ? Ďakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...