Guest Fshelby Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Potřebuji poradit jak přidělat na 306 Hatchback originalní stříšku na 5té dveře?? Máte někdo s tím zkušenosti?? Citovat
wooody Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 budto provrtat dveře a dát jí na šrouby..... nedoporučuju nebo jí přilepit..... lepidlo na okna, silikon a pod Citovat
wooody Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 tak konkrétní nemam, ale staci jit treba do kelly a rict že chces lepidlo na okna a oni ti poradi... nebo muzes rovnou rict ze chces pridelat strisku, a daj ti neco dobryho...... Citovat
zabit Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 ja ji mam sroubovanou do plechu na sklem a lepenou na sklo, myslim ze kdyz ji jen prilepis na sklo tak ti tam dlouho nevydrzi... otresy jsou zlo jinak ji mam origo pridelanou Citovat
wooody Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 origo se tam vrtá, ale ty by sis kuli tomu provrtal 5ty dvere........ lepi se to uplne normalne....... malo kdo to ma privrtany........ okna ti taky drzej lepidlem a otresi jim nevadej.... Citovat
zabit Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 no ja jen vim ze kdybych tam ty srouby nemel tak uz je davno pryc, mam asi 3x lepenou a vzdycky se odlepi Citovat
wooody Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 no já jí lepil už na pár aut a vždycky držela.... a drží už pěknejch pár let.... Citovat
zabit Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 co jsi pozil za lipidlo?? ja mel ruzny na sklo a pod, ale nic moc, jeste me napadnul silikon to by i trochu tlumilo ty otresy Citovat
wooody Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 risel sem do obchodu a rek ze potrebuju prilepi tkridlo na auto, ze potrebuju nejaky pruzny ale strasne pevny lepidlo a a dali mi ho a drzi to dodneska, asi preed pul rokem sm lepily jednu obyc lpidlem na okna a taky jeste ted drzi..... Citovat
zabit Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 asi mam nejaky vibracni auto zkusim se po necem poptat, diky Citovat
wooody Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 je to takovy to klasicky černý lepidlo na okna........ tim když to přilepíš tak už to nikdo nikdo nesundá.... (myšleno obrazně... dá se to odřezat) Citovat
Andreww Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Je to polyuretanový tmel pro lepení autoskel. Já jsem to tím dělam a no problem. Ale dej tam toho tak, ať ti to nevyleze moc bokama. Celkem špatně se odstraňuje. Jinak jsem tam dal tmel, přiložil a přitáhl jsem to tou krepovou papírovou páskou. Citovat
purkmistr Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 ten tmel když ti vyleze tak po zaschnutí to jde vygumovat pevnější gumou do školy (nejlépe bílou tu tvrdší - nedělá čmouhy) Když sem lepil nově na nastříkanou celicu prahy a plasty na dveře ta to taky vylezlo a nevěděl sem co s tím a nechtěl sem to poškrábat tak různých zkouškách mě napadlo vzít gumu!!!!!!! jde to pomalu ale lak nepoškodíš a to lepidlo pomalu oddrolíš [upravil dne 28/9/09 purkmistr] Citovat
Dakie Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 doporučuju koupit lepidlo \"Terosan\" prodává se v tubě jako silikon.. ještě k tomu vem Prymer nebo jak se to píše na \"rozleptání\" laku (hrubší povrch pro pevnější spojení) Citovat
oni Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 pred mesicem jsem strisku lepil,koupil jsem lepidlo mamut nebo tak nejak a je to na sklo s cim koli, behem menuty to drzi jako cert, pokud to vydrzi letosni zimu,tak uz to bude na furt. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Viem, že táto téma sa dlho nerefreshovala, ale predsa to skúsim. Zháňam striešku na piate dvere dozadu na P306 r.v november 97, fáza II (oválne predné mlhovky) a neviem kde nejako začať. Ak by ste vedeli o lacnom internetovom obchodne, prípadne o nejakom inom \"mieste\", kde sa takéto finty zháňajú, prosím odpovedzte Môže byť aj čierny, nemusí ísť do farby, ale môže, dám ju ľahko nastriekať do farby. Chcel by som niečo jednoduché, ako to je napr tu : Našiel som niečo takéto - http://plasttuningshop.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=16_222&products_id=6787 Zdá sa mi to aj veľa za takú prkotinu, vedel by ma niekto nasmerovať ? Ďakujem. Citovat
olda Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Tohle jsou origo stříšky,mám jí taky,ale jsou šroubovaný do skla,5 šroubů Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Hej hej, to viem, no a ja by som chcel tú neorigo (keďže tam teraz nie je od výroby) a pekne ju tam len prilepiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.