Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.Vlastím 307 2.0HDI 66kW a potřebuji vyměnit olej a nevím co tam je teď.Tak bych potřeboval poradit.Tady co jsem se dočetl nejsem vůbec chytrej.Jinak mám zalusk na

TOTAL QUARTZ 9000 5W-40

Odesláno

Díky ale jak jsem psal že z toho nejsem chytrej tak nevím nač ten odkaz.Chci jasnou odpověď.Tak jestli někdo víte tak mi neposílejte žádné odkazy.Děkuji.Jasná otázka jasná odpověď.

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Díky ale jak jsem psal že z toho nejsem chytrej tak nevím nač ten odkaz.Chci jasnou odpověď.Tak jestli někdo víte tak mi neposílejte žádné odkazy.Děkuji.Jasná otázka jasná odpověď.

Tak mi to odpusť, že jsem se Ti snažil pomoct, totiž v tom odkazu máš napsáno, že to máš na dveřích auta atd. Trochu se musíš taky snažit, na foru ohledně oleje je toho něurekom a když Ti to ještě někdo pošle, tak je zle, že to nemáš pod nosem. Já dávám Total Quartz 5W30 .:P:P

[upravil dne 26/9/09 Otan]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: majky5

Zdarec.Vlastím 307 2.0HDI 66kW .Jinak mám zalusk na

TOTAL QUARTZ 9000 5W-40

tvoje volba je nejlepší. Doporučuje i Peugeot, ale není podmínkou.
Odesláno
Původně zaslal: sekaj

TOTAL QUARTZ Future 9000 fuel economy 5W30 :super.Je řidší jak 5W40

řidší je stejně, akorád se dříve zhřeje na provozní teplotu, a tím je pro provoz na kratší vzdálenosti lepší, ale je dražší.
Odesláno
Původně zaslal: brutall

Původně zaslal: sekaj

TOTAL QUARTZ Future 9000 fuel economy 5W30 :super.Je řidší jak 5W40

řidší je stejně, akorád se dříve zhřeje na provozní teplotu, a tím je pro provoz na kratší vzdálenosti lepší, ale je dražší.
Dražší - provoz nebo olej?
Odesláno

ok cena obou olejů je stejná, když připočítám poštovný k tý čtyřicítce. Když ale přiobědnám ještě jeden litr navíc, tak je levnější 5w40.

Odesláno

jen pro info pro slezské bardy jezdící přes Opavu--na té výše uvedené www adrese se dá olej objednat přes internet a pak zboží vyzvednout na Krnovské v jejich prodejně--bez objednání internetem Vám neprodají nic--pozor

já si objednávám vždy dvě balení olejů (i pro syna),takže dopravné neplatím (je to přes 1000 kč)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

jen pro info pro slezské bardy jezdící přes Opavu--na té výše uvedené www adrese se dá olej objednat přes internet a pak zboží vyzvednout na Krnovské v jejich prodejně--bez objednání internetem Vám neprodají nic--pozor

já si objednávám vždy dvě balení olejů (i pro syna),takže dopravné neplatím (je to přes 1000 kč)

Tož to mám kousek, ale raději to nechám v autorizáku se zárukou, já mám nové náplně a než najedu další termín, bude to tak 3-4 roky. Jezdím málo.:papa:papa
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Já dávám taky shell 5w 40 helix a teď tam dám carlson.ale je to asi dobrý téma k diskuzi, mluvil sem s pár mechanikama a ti tvrdí že starší peugeoty by měli dávat polosyntetiku je to prý lepší pro turbo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...