Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dáme kafe?Ostrava 28.9.2009 čas dle domluvy

Recommended Posts

Odesláno

Dopoledne budu vyrážet na Ovčárnu pod Pradědem (a tam zůstanu až do 9. 11.), ale nejpozději v 16:00 tam musím být, takže nejspíš k večeru bych se objevit mohl;)

Odesláno

Taky bych dojel pokecal a okoukl vychytávky (hlavně Přemovo auto-ví přoč) ,poznal skvělí lidi a skvěle se pobavil,ale bohužel nekteří musí i pracovat:nevim svátek nesvátek:nevim

Odesláno

Protože je téma sraz v JESENÍKU uzamčeno, tak využiji tohoto. Kde jste byli v neděli? Nejspíše to platí pro organizátory Pe.Tr, elton, Přema. Byl jsem v 11:15 hod. u penzionu U Petra a nikdo tam nebyl.

Odesláno

Lada a Libiček: Omlouváme se ale opoměli jsme říct že U Petra to padá a bude se sraz konat ve Zlatých Horách v středisku BOHEMALAND......ještě jednou se omlouvám jménem organizátorů za uvedení v omyl....:mad::mad::mad:

[upravil dne 30-9-09 Přema]

Odesláno

Tak sem zrovna dorazil s \"kafe srazu\" a na to že to bylo v OV tak tam těch ostraváků bylo pochmurně málo.......zase tu můžete křičet že není žádný sraz koelm OV.......byl svátek a převážně lidi májí volno.....tak sem zvědav na co se tedy vymluvíte.....Ostraváci....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Lada: Omlouváme se ale opoměli jsme říct že U Petra to padá a bude se sraz konat ve Zlatých Horách v středisku BOHEMALAND......ještě jednou se omlouvám jménem organizátorů za uvedení v omyl....:mad::mad::mad:

Nic se nestalo. Ještě že to mám k Petrovi cca 200m, tak jsem moc neprodělal na naftě.:D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak sem zrovna dorazil s \"kafe srazu\" a na to že to bylo v OV tak tam těch ostraváků bylo pochmurně málo.......zase tu můžete křičet že není žádný sraz koelm OV.......byl svátek a převážně lidi májí volno.....tak sem zvědav na co se tedy vymluvíte.....Ostraváci....

Já byl, já byl!!! :D:D:D

Náhodou sestava dobrá. Čtyři peugeoty, jeden hyundai, jeden smart a jeden veselý cyklista (hlavně cestou zpátky - MŇAM) :aut

Odesláno

Cesta z Ostravy byla šílená, ale výlet stál za to. Super pokec. Ostraváci se zas předvedli. Jaudo to jsi po cestě už večeřel?:D

Odesláno

Tak ja všem sedmi účastnivším se moc děkuji za super pokec a hlavně za to že přijeli i ze vzdálenějších koutů Ostravska.

Zpáteční cesta se mi prodloužila o hodinu když jsem si užíval 13km kolonu na D1 na 104-91km .

tak zas někdy :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...