Dundee Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Dopoledne budu vyrážet na Ovčárnu pod Pradědem (a tam zůstanu až do 9. 11.), ale nejpozději v 16:00 tam musím být, takže nejspíš k večeru bych se objevit mohl;) Citovat
BiFF Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Ok tak ja dorazim taky uz si to pisu do diare Citovat
chuck11 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Taky bych dojel pokecal a okoukl vychytávky (hlavně Přemovo auto-ví přoč) ,poznal skvělí lidi a skvěle se pobavil,ale bohužel nekteří musí i pracovat:nevim svátek nesvátek:nevim Citovat
BV406 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 no, chtel jsem vas poznat a stavit se na chvili na kafe, ale musim resit jiny problem http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=62809 a nechci s tim zbytecne jezdit ... Citovat
Laďa Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Protože je téma sraz v JESENÍKU uzamčeno, tak využiji tohoto. Kde jste byli v neděli? Nejspíše to platí pro organizátory Pe.Tr, elton, Přema. Byl jsem v 11:15 hod. u penzionu U Petra a nikdo tam nebyl. Citovat
Přema Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Lada a Libiček: Omlouváme se ale opoměli jsme říct že U Petra to padá a bude se sraz konat ve Zlatých Horách v středisku BOHEMALAND......ještě jednou se omlouvám jménem organizátorů za uvedení v omyl....:mad: [upravil dne 30-9-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Tak sem zrovna dorazil s \"kafe srazu\" a na to že to bylo v OV tak tam těch ostraváků bylo pochmurně málo.......zase tu můžete křičet že není žádný sraz koelm OV.......byl svátek a převážně lidi májí volno.....tak sem zvědav na co se tedy vymluvíte.....Ostraváci.... Citovat
Laďa Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: Přema Lada: Omlouváme se ale opoměli jsme říct že U Petra to padá a bude se sraz konat ve Zlatých Horách v středisku BOHEMALAND......ještě jednou se omlouvám jménem organizátorů za uvedení v omyl....:mad: Nic se nestalo. Ještě že to mám k Petrovi cca 200m, tak jsem moc neprodělal na naftě. Citovat
jaudax Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: Přema Tak sem zrovna dorazil s \"kafe srazu\" a na to že to bylo v OV tak tam těch ostraváků bylo pochmurně málo.......zase tu můžete křičet že není žádný sraz koelm OV.......byl svátek a převážně lidi májí volno.....tak sem zvědav na co se tedy vymluvíte.....Ostraváci.... Já byl, já byl!!! :D:D Náhodou sestava dobrá. Čtyři peugeoty, jeden hyundai, jeden smart a jeden veselý cyklista (hlavně cestou zpátky - MŇAM) Citovat
elton Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Cesta z Ostravy byla šílená, ale výlet stál za to. Super pokec. Ostraváci se zas předvedli. Jaudo to jsi po cestě už večeřel? Citovat
volvik Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Tak abych rekl pravdu cekal jsem taky vice lidi ale i tak jsem rad ze jsem poznal nove pohodove lidi Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 Tak ja všem sedmi účastnivším se moc děkuji za super pokec a hlavně za to že přijeli i ze vzdálenějších koutů Ostravska. Zpáteční cesta se mi prodloužila o hodinu když jsem si užíval 13km kolonu na D1 na 104-91km . tak zas někdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.