Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ctu si kdekoli :) v posteli, tramvaji, aute(to jak u koho), vlaku, busu, skole,.... :)

Jo, Ransoma jsem cetla moc rada :)

vvitty: kecas, ja ti tam nenapadne podstrkuju knizky a ty NIC! takze vsechno co se objevi nedas :)

Odesláno

Momentálně jsem se trochu vrátil do dětství a čtu knihu od Miloše Zapletala \"Cvoci\". Tato kniha je vlastně třetím dílem teď už trilogie o pardubickém oddíle vodních skautů \"Sedmička\". Miloše znám osobně, protože to byl jeden ze spisovatelů, které vydával můj otec - \"Cvoci\" byly původně psané právě pro tátovo vydavatelství a kdyby před 5ti lety nezemřel, určitě by je vydal.

Jinak tato kniha je vlastně takovým dobrodružným cestopisem odehrávajícím se na počátku roku 1969. Několik členů oddílu se vsadí, že přejedou v zimě republiku z Liberce na Slovensko pouze po vodě. Následně je poutavě rozvíjen příběh a kluci projíždějí Jizerské hory, Krkonoše, Jestřebí hory, Orlické hory a prožívají spoustu různých dobrodružství. Jak se jim povede přejet v zimě po vodě celou republiku?

[upravil dne 13/10/2009 Medvěd]

Odesláno

Pokud by ses opravdu chtěla do této knihy pustit, doporučuju začít Sedmičkou a následně Ostrovem přátelství, Cvoci jsou až třetí (i když volné) pokračování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...