mmmb Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 moc nečtu, ale naposledy jsem četl knížky od od Vladimíra Körnera Smrt svatého Vojtěcha, Písečná kosa Citovat
aka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 ctu si kdekoli v posteli, tramvaji, aute(to jak u koho), vlaku, busu, skole,.... Jo, Ransoma jsem cetla moc rada vvitty: kecas, ja ti tam nenapadne podstrkuju knizky a ty NIC! takze vsechno co se objevi nedas Citovat
MatrixArwen Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 to aka and Vvitty Teď tě práskla:D:D:D A máš po prdeli:D Citovat
Medvěd Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Momentálně jsem se trochu vrátil do dětství a čtu knihu od Miloše Zapletala \"Cvoci\". Tato kniha je vlastně třetím dílem teď už trilogie o pardubickém oddíle vodních skautů \"Sedmička\". Miloše znám osobně, protože to byl jeden ze spisovatelů, které vydával můj otec - \"Cvoci\" byly původně psané právě pro tátovo vydavatelství a kdyby před 5ti lety nezemřel, určitě by je vydal. Jinak tato kniha je vlastně takovým dobrodružným cestopisem odehrávajícím se na počátku roku 1969. Několik členů oddílu se vsadí, že přejedou v zimě republiku z Liberce na Slovensko pouze po vodě. Následně je poutavě rozvíjen příběh a kluci projíždějí Jizerské hory, Krkonoše, Jestřebí hory, Orlické hory a prožívají spoustu různých dobrodružství. Jak se jim povede přejet v zimě po vodě celou republiku? [upravil dne 13/10/2009 Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Pokud by ses opravdu chtěla do této knihy pustit, doporučuju začít Sedmičkou a následně Ostrovem přátelství, Cvoci jsou až třetí (i když volné) pokračování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.