Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to byla jen ukazka že se něco najít dá,ten stejny kabel jsem na ebay v anglii našel do 30 liber...a poštovné z anglie neřeším,mám tam kamaráda co by mě to dovezl...

Odesláno

Ahoj bažante, já jenom, že ten SW není tak důležitý. Ten seženeš na ebay za pár korun, nechá se i určitě někde stáhnout. Jenom jde o to jak uvádíš příklad toho kabelu od motordiagu, za trochu více než dvojnásobnou cenu seženeš komplet i s tím kabelem. Jinak ten SW se neustále updatuje, takže za chvíli bude zastaralý. Ale promiň, že jsem se ozýval.

Odesláno

komplet set kabelov a i nterfejs za 230 euracov. Ci si objednas s programom alebo bez je to jedna cena. Ten program je prakticky zadara, lebo program ti bez interfejsu nepojde a interfejs bez programu tiez.

Odesláno

bazant: dá se někde sehnat jen ty káblíky k připojení?

tím myslím :

Main unit

OBD-2 cable

ISO cable for cars before 2001

USB cable

Prošel jsem ebay a \"vždy\" je k tomu i CD s PP nebo lexii...potřebuju sehnat jen ty káblíky.

a ted pises: to byla jen ukazka že se něco najít dá,ten stejny kabel jsem na \"ebay\" v anglii našel do 30 liber...a poštovné z anglie neřeším,mám tam kamaráda co by mě to dovezl...

bazante protiřečíš si,jednou je na ebay jen komplet,pak pišeš,že je i jen kabel - no comment - Já jen,že tu napadáš Honzu, který ti říkal jen svůj názor.... Nemá to smysl dál komentovat končím :):papa

Odesláno
Odesláno
Původně zaslal: ace11

bazant: dá se někde sehnat jen ty káblíky k připojení?

tím myslím :

Main unit

OBD-2 cable

ISO cable for cars before 2001

USB cable

Prošel jsem ebay a \"vždy\" je k tomu i CD s PP nebo lexii...potřebuju sehnat jen ty káblíky.

a ted pises: to byla jen ukazka že se něco najít dá,ten stejny kabel jsem na \"ebay\" v anglii našel do 30 liber...a poštovné z anglie neřeším,mám tam kamaráda co by mě to dovezl...

bazante protiřečíš si,jednou je na ebay jen komplet,pak pišeš,že je i jen kabel - no comment - Já jen,že tu napadáš Honzu, který ti říkal jen svůj názor.... Nemá to smysl dál komentovat končím :):papa

čekal jsem pomoc a né hledání slovíček v tom co jsem napsal. Ten samotný kabel jsem našel až po tom co jsem tady napsal první příspěvek. a nikoho jsem nenapadal,jen jsem napsal můj názor na jeho příspěvek

Odesláno

Ten SW u čínských diagnostik je stejně ukradenej jako ten co můžeš mít grátis. Proto tímto způsobem neušetříš. Jedině zkusit sehnat něco staršího. Jinou cestu pro tebe nevidím.

Odesláno

Prosím vás keď je reč o diagnostike, viete sa pozrieť na tú moju zo servisu , či skontrolovali všetko čo skontrolovať mali ? díky - no tak mi nejde skener kua...takže ručne

inteligentni jednotka (BSI) - 307 BSI - absence závad

Počítač nafukovacího vaku - 307 SAC_GONFLABLE - absence závad

Autorádio - RD4 - absence závad

Ovládací modul pod volantem COM 2003 - absence závad

řízení s posilovačem 307 GEP - absence závad

počítač motoru - absence závad

sdružený přístroj?? - absence závad

modul dveří ridiče EDPC - absence závad

Modul dveří spolujezdce EDPP - absence závad

Vícefunkční displej EMF - absence závad

počítač ABS nebo ESP ESP8,1 - absence závad

to posledné znamená že automobil je vybavený ESP aj ABS ? alebo ako to funguje?

Kto sa v tom vyznáte, myslíte že čo som vypísal je kalsická diagnostika, alebo len nejaký výrez?

díky vopred za info,

všetkým všetko dobré.

:super

[upravil dne 31/3/10 jofre2010]

Odesláno

Je to komplexní diagnostický výpis závad. Prostě máš vše v pořádku. O tom ESP nebo ABS, to zjistíš až když jdeš hlouběji do diagnostikování jednotlivých počítačů. Ale samozřejmě ti to tady zjistíme podle VINu zda máš ESP nebo ABS.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

jsem zrovna v procesu hledání nové 407my. Chtěl bych se zeptat těch, kteří vlastní diagnostiku, jestli by byli ochotni se za rozumnou cenu (?) nechat najmout a sjet občas do nějakého bazaru daný kousek zkontrolovat.

Praha a okolí.

Díky.

Odesláno

Časově jsem sice dost zaneprázdněn, ale po předchozí domluvě by se určitě dalo. V současné době ovšem mimo víkendy. Ještě je otázka, jak by se na to tvářili prodejci v bazarech.

Odesláno

Tak to je skvělé!

Přema - díky za nabídku. Krnov je fakt trochu z ruky.

HonzaZ - No jasně, že bych se asi předem v bazaru domluvil. Budu tedy s Tebou počítat a jakmile se něco naskytne, tak se ozvu přes SZ nebo na mail a domluvíme se.

Ještě jednou díky a těším se na spolupráci.

Odesláno

Objednaval jste nekdo DIA. LEXIA 3 z Ebay?Nic jsem tam odsud nikdy neobjednaval a nevim jak to funguje. Nebo je lepsi objednat treba z Aukra o par tisic drazsi a urcite take China.

Prosim o radu. Dik Libor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...