Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pri koupi auta z bazaru sem si vsiml ze nemam osvetleny kufr neni tam totiz svetlo zustal tam jen kablik s tou koncovkou...uvazuju ze tam misto toho svetla dam nejaky neon..utahne to ten kablik?muhu to na to pripojit moc stim zkusenosti nemam proto bych potreboval poradit

Odesláno
Původně zaslal: MHS

zdravim pri koupi auta z bazaru sem si vsiml ze nemam osvetleny kufr neni tam totiz svetlo zustal tam jen kablik s tou koncovkou...uvazuju ze tam misto toho svetla dam nejaky neon..utahne to ten kablik?muhu to na to pripojit moc stim zkusenosti nemam proto bych potreboval poradit

Trocha inspirace ;)

NOVÉ OSVĚTLENÍ KUFRU 307cc

Puvodní \"svetílko\" byla hroznaá bludíčka tak jsem to trochu oživil :o

obraz0529.jpg w640.png

obraz0531.jpg w640.png

obraz0532.jpg w640.png

obraz0533.jpg

717755019.jpg w640.png

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: m3t4L_m4n

Taketo nieco by sa pacilo aj mne. Mam 307cc a to osvetlenie co tam je povodne je strasne slabe. Kde sa da taky svietiaci kabel splasit?

jj ;) tiez vzdy mam problem v noci nieco najst v kufri... rozmyslal som nad nejakym updatom ale asi nieco decentnejsie... :D

Odesláno

Super tak by som sa do toho asi aj pustil. Tie led pasky sa daju napojit priamo na 12 V zo stareho osvetlenia?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosim ta,kde si to kupil? Lebo co su tu niektore odkazy,tak tie pasiky su hrube tak 2mm,to vela žiari nevyda :D

A ako si to pripevnil o kufor?

A staci to klasicky spojit s dratom z kufra?

Odstranění nadbytečné citace.

[upravil dne 8.2.2010 Kurt]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mam otazku> Mozem nechat v kufri povodne svetlo so ziarovkou T10 a na jeho kable naletovat draty s dalsim LED pasikom? Proste bude svietit aj T10,aj LED pasik naraz.

Nebude problem s odberom,odporom?

Dik

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Mam otazku> Mozem nechat v kufri povodne svetlo so ziarovkou T10 a na jeho kable naletovat draty s dalsim LED pasikom? Proste bude svietit aj T10,aj LED pasik naraz.

Nebude problem s odberom,odporom?

Dik

Problém nebude. Já jsem na původní osvětlení napojil dva samolepící LED pásky, ale žárovku jsem vyhodil. Fotka je pořízena v noci a svítí to super:super

Odesláno

Jinak pásek vypadá viz. foto. Tu původní žárovku bych stejně vyhodil.

1. máš jistotu, že nebude problém

2. nebude kazit efekt LEDek

A ten můj pásek bere 5W/m, já mám asi 25cm na každé straně.

Odesláno

utáhne ten pásek má odběr skoro nic... taky mám pásek + žárovku v kufru zapojené dohromady... a v interiéru mam 4 pásky připojené k vnitřnímu osvětlení a pojistka to udrží....

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

Problém nebude. Já jsem na původní osvětlení napojil dva samolepící LED pásky, ale žárovku jsem vyhodil. Fotka je pořízena v noci a svítí to super:super

A cim je najlepsie lepit tie led pasy? Mam tie iste co su tu fotky-vyssie MAGICSTUDIO. Staci sekundove lepidlo? :myslim

Ostatne lepidla budu vidiet

[upravil dne 21.4.2010 Bloodeye]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...