rastacreative Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Troska blba otazka ale kadial vediete kable od radia k zosiku v kufri v peugeote 306, pripadne nejake foto toho kto to robil, nemam vobec skusenosti Citovat
dobrmik Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 no tak nejlepší je signálovy táhnout vedle spolujezdce a proub u ridiče.... Citovat
F.I.K Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Jak píše dobrmik, já tahal proud u řidiče vedle prahu a bez problému se mi tam vešly 2*35qmm. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Genzer sorry ale :D U 306 to jde celkem luxusen. Vytahnes ze spodu tesnici gumu, a hned se dostanes pod koberec. Kabel od radia poza palubku, dole pod koberec a tahnes az do kufra. Na stlpiku medzi zadnym a prednym sedadlom dole povolis 2 sroby, das dole plast, a kablik tade pretiahnes v pohodicke Citovat
Strejdakopec Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 no já to tahal na 406tce předevčírem no a došlo mi že jsem udělal blbost...táhl jsem signál + repro stranou řiodiče a vůbec mi nedošlo že na té straně je i baterie ale přehazovat to na druhou nehodlám takže asi budu muset raději koupit silnější napěťoví a táhnout to bu\'d středem nebo stranou spolujezdce ale dostat se u 406ky pod střední panel je dost složitý...já aspoň nepřišel na to jak se dává pryč...kdybyste někdo věděl kde začít? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Skor si tie audiokable potiahny nejakou dalsou izolaciou Citovat
Strejdakopec Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 no ale to už by se tam nevešlo...takhle je tam 4x cinch a 2x2linkano a navíc táhnout signál u napěťového je sázka do loterie kvůli rušení Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Tak potiahni napájanie jednou stranou a signál druhou. Citovat
zidacekkk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 2 měsíce zpátky jsem to dělal na svojí 406:) napěťový kabel jsem protáhl škvírkou pod dírou pro volant....kabel šel krásně schovat pod plasty u levé nohy a dál šrobovákem pomalu zastrkovat pod plasty prahu..... sinchce jsem táhl druhou stranou stejným způsobem.....nic není vidět a rušení opravdu nemám Citovat
kopr Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 ja sme natahnul kabel od baterky v motorovym prostoru doprava u spolujezdce sem vyhodil kaslik udal gumovou pruchodku natahnul kabel dovnitr a pravou stranou as do kufru staci jen vyhodit ta guma a signalovej kabel prostredkem a staci vyhodit jen tunel a dal pod kobercem a de to zvlasdnout jen s vyndanyma zadnima sedackama kabely se nekrizi a nic nepiska takze spokojenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.