Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Genzer sorry ale :D :D :D

U 306 to jde celkem luxusen.

Vytahnes ze spodu tesnici gumu, a hned se dostanes pod koberec. Kabel od radia poza palubku, dole pod koberec a tahnes az do kufra.

Na stlpiku medzi zadnym a prednym sedadlom dole povolis 2 sroby, das dole plast, a kablik tade pretiahnes v pohodicke :P

• O 3 měsíce později...
Odesláno

no já to tahal na 406tce předevčírem no a došlo mi že jsem udělal blbost...táhl jsem signál + repro stranou řiodiče a vůbec mi nedošlo že na té straně je i baterie ale přehazovat to na druhou nehodlám takže asi budu muset raději koupit silnější napěťoví a táhnout to bu\'d středem nebo stranou spolujezdce ale dostat se u 406ky pod střední panel je dost složitý...já aspoň nepřišel na to jak se dává pryč...kdybyste někdo věděl kde začít?

Odesláno

2 měsíce zpátky jsem to dělal na svojí 406:) napěťový kabel jsem protáhl škvírkou pod dírou pro volant....kabel šel krásně schovat pod plasty u levé nohy a dál šrobovákem pomalu zastrkovat pod plasty prahu..... sinchce jsem táhl druhou stranou stejným způsobem.....nic není vidět a rušení opravdu nemám :)

Odesláno

ja sme natahnul kabel od baterky v motorovym prostoru doprava u spolujezdce sem vyhodil kaslik udal gumovou pruchodku natahnul kabel dovnitr a pravou stranou as do kufru staci jen vyhodit ta guma a signalovej kabel prostredkem a staci vyhodit jen tunel a dal pod kobercem a de to zvlasdnout jen s vyndanyma zadnima sedackama

kabely se nekrizi a nic nepiska takze spokojenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...