Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

serzo33:

Radu nevím. Schema moc nepomůže, tam nebude nic vadné. Zásadně záleží na roku výroby. U aut po roku 2000 se to ještě zapisovalo pomocí přidržení tlačítka, ale už od r. 2003 jen pomocí diagnostiky ( a k tomu potřebuješ znát KEYCODE).

Taky se mi stalo, že prodavač baterek byl moc aktivní, že mi tam do klíče baterky vloží. Asi je dal obráceně, protože od té chvíle už vysílač ani nehlesl (kontrolováno osciloskopem atd).

Zkus pomocí osciloskopu, jestli klíč něco vysílá, jinak se obrať na servis. Bohužel lepší radu neznám.

Odesláno

Ja mam este ten starsi,staci pridrzat tlacitko pri zapnutom zapalovani,fungovalo to aj po vymene baterie,len nie vzdy,a teraz uz vobec.Ale aj tak dik,skusim este osciloskop ci vobec funguje kluc.

Odesláno

serzo33:

Poradím to, co Marshalovi: někteří členové mají, nebo mohou sehnat schemata. Ale dej dotaz do Servisu, protože sem málokdo chodí (i já sem chodím vyjímečně, a to máme 3 Partnery).

Odesláno
Původně zaslal: serzo33

Ja by som rad :) centralne zamykanie s dialkovym ovladanim,nefunguje na dilaku len klucom,baterky su nove aj som skusal x krat sparovat pri vymene.

Po spárovaní je potreba naštartovať motor, aby sa nastavenie zapamätalo.

Odesláno

Vobec sa mi neda sparovat,baterky su nove v kluci,vypada to tak ze nefunguje prijmac,musim ale este zistit ci nieje chyba aj v kluci,ked ty francuzy davaju dialkove len do jednoho kluca.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...