Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je pěkný:super a co TV Tuner jak se dá sledovat za jízdy? Není to rozházený? Někde jsem četl že jedno tunerový jsou v podstatě k ničemu že se na to za jízdy nedá koukat. Proto je údajně lepší si pořídit dvoutunerový:nevim

nemám tyto informace z ověřeného zdroje a tak nevim jestli náhodou nepíšu hovadiny ...

Odesláno

hej hej, radsej dvojtunerovy, len u nas este akosi moc digitalna tv nefunguje, a analog su na nic, teda vacsina tunerov aj tak robia uz digital, inak by som si to hned do auta dal, teda ked bude u nas digitalka, potom pojdem do toho dvojtuneru

Odesláno

Ty bydlíš v Praze, já u Polských hranic....vše je o signálu digitálu a analogu.....tady u nás analog hraje líp za jízdy než digitál.....ale nemůžeš porovnávat hrušky s jablkama, já normál za jízdy koukal na Novu samo že to sem tam trochu zarušilo či zazrnělo ale to se za jízdy určitě dá.......

Odesláno

Taky bych to viděl tak jak píše elton ;)

Ještě mě napadla jedna věc jestli tím že je rozdíl ve způsobu balení nemysleli to že v té levnější variantě není externí IR, dálka a třeba anténa:myslim Bez toho by to bylo tak nějak k ničemu a co jsem koukal na jejich ceny tak by to dohromady dalo tak 2000,-

Odesláno

ten IR senzor a Ir dálkové ovládání je napsaný i u té levnější krabice. Takže asi je na jednom obalu pěkný obrázek a druhý je jen v papírovém sáčku.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...